Close sidebar
Close sidebar

Fostul premier italian Silvio Berlusconi este la terapie intensivă

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, a fost spitalizat la terapie intensivă din cauza unei probleme cardiace, a declarat miercuri pentru AFP o sursă apropiată magnatului, relatează TF1.

Georgiana Balaban,

Silvio Berlusconi este în spital.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Politicianul se află într-o unitate de chirurgie cardiacă de la spitalul San Raffaele din Milano, a precizat sursa amintită mai sus.

Magnatul se confruntă cu mai multe probleme de sănătate

Magnatul miliardar din domeniul media, de patru ori premier, a avut în ultimii ani mai multe probleme de sănătate şi abia ieşise din spital săptămâna trecută.

Citește și: Chef Salvo Lo Castro biografie. Vârsta, copilăria și cariera celui care a gătit pentru Papa Ioan Paul al II-lea

Potrivit presei italiene, liderul Forza Italia a fost supus unei tomografii computerizate şi urmează să facă investigații suplimentare.

Citește și: Silvio Berlusconi a fost achitat în urma acuzației de dare de mită. Totul în procesul privind relații sexuale cu o minoră

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Agenția de presă Ansa a precizat că acesta a fost spitalizat în cursul dimineții „pentru probleme cardiovasculare", iar starea sa este "stabilă în prezent".

Citește și: Silvio Berlusconi, testat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul premier are 83 de ani

Silvio Berlusconi, al cărui partid Forza Italia face parte din coaliția care susține guvernul condus de Giorgia Meloni, a mers de mai multe ori la spital în ultima perioadă, ultima dată săptămâna trecută, oficial pentru controale de rutină.

În aprilie 2021, el a fost spitalizat mai mult de trei săptămâni pentru "sechele ale Covid-19", boală pe care a făcut-o în septembrie 2020.

De asemenea, a suferit o operație majoră pe cord deschis în 2016, urmată de o intervenție chirurgicală pentru o obstrucție intestinală în primăvara anului 2019.

Citește și: Silvio Berlusconi pus sub acuzare, din nou, pentru dare de mită într-un caz de prostituție

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI