Silviu Prigoană. Viorica și Silviu Prigoană s-au cunoscut pe vremea când omul de afaceri lucra la o fabrică la care cea care avea să-i devină soție era subinginer.

Singura imagine cu prima sotie a lui Silviu Prigoana! Viorica a murit la varsta de 30 de ani

”Prima mea soţie a murit în 1994, când Honorius şi Silvius erau mici.

A avut o boală cumplită şi în doar şase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce să fac. Partea de transplantologie atunci era în pionierat – nu se făcea aşa ceva pe scară largă.

Silviu Prigoană

Citeste si: Silviu Prigoană, dărâmat de moartea lui Marcel Toader: „Trebuia să ne întâlnim mâine”

Silviu Prigoană. Astăzi am fi reuşit să o salvăm. Atunci nu am reuşit să facem nimic”, spunea Prigoană într-un interviu acordat revistei Tango.

Cum și-a pierdut Silviu Prigoană piciorul!? "Am fost şi într-o moarte clinică, a durat cam vreo 8 minute"

Silviu Prigoană, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România, și-a pierdut un picior la vârsta de 20 de ani.

Nu mulți sunt cei care știu cum s-a produs acest accident ce putea sfârși tragic.

Citeste si: Expertiză psihologică pentru Bahmu și Prigoană! Ce se întâmplă după ce copiii au ajuns la omul de afaceri? Va fi momentul adevărului

Silviu Prigoană

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Silviu Prigoană a vorbit de puţine ori despre accidentul din cauza căruia i-a fost amputat un picior. Afaceristul avea 22 de ani şi era frigotehnist la Gherla, când a căzut într-o maşină de tocat.

Citeste si: Fratele lui Silviu Prigoana, opinie dura despre Revolutia din decembrie 1989: "Si-au asasinat Presedintele si Comandantul Suprem ai Fortelor Armate in ziua SFANTA de CRACIUN!"

Silviu Prigoană

Silviu Prigoană a fost în moarte clinică timp de 8 minute

La acel moment, Silviu Prigoană a stat mai bine de trei luni în spital şi din cauza cangrenei, i-au tot tăiat din picior până i l-au amputat direct. După a treia operaţie, organismul i-a cedat.

Citeste si: Adrianei Bahmuțeanu i s-a făcut rău la volan! ”Poți să mori cu zile, n-ai șanse să ajungi la spital”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si