Simina de la Puterea dragostei a postat o fotografie de Valentine's Day care a stârnit numeroase comentarii în rândul fanilor. ”Să-ți fie copilul sănătos 💗💪💪”, i-a scris uernaut. 

Simina de la Puterea dragostei

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” face un apel către toți românii pentru a-și găsi părinții care i-au dat viață: „Nelson nu este tatăl meu...el are degetele de la picioare...”

Simina de la Puterea dragostei, apariție de poveste. Fanii au fost în extaz când au văzut-o

Simina de la  Puterea dragostei  se pregătește să devină mămică. Cu toate că burtica a devenit din ce în ce mai vizibilă, ea arată senzațional!

Citeste si: Bianca Puterea Dragostei. Livian și Bianca au vorbit despre momentul în care s-au îndrăgostit

Simina de la  Puterea dragostei  a postat recent, pe Instagram, o fotografie în care le arată fanilor burtica. Alex Zănoagă este și el nerăbdător să devină tătic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Simina de la Puterea dragostei

  Fanii au fost foarte fericiți să o vadă pe Simina și poza ei a strâns aproape 38.000 de aprecieri. ”Să fii o mămică fericită!”, a scris unul dintre fani.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, mesaje compromițătoare cu un alt băiat? Livian a prins-o în fapt: "Îi dă cineva mesaje și își trage telefonul"

Simina de la  Puterea dragosteiMulți nu s-au abținut și au lansat și comentarii mai răutăcioase: ”O să semene cu Jador ..pun pariu :)))”. 

Jador a suferit enorm după ce Simina, iubita lui de la  Puterea dragostei, l-a ales pe Alex Zănoagă. Luni bune, Jador și-a plâns dragostea pierdută și a compus mai multe melodii pentru aceasta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si