O tânără de 21 de ani a fost găsită inconștientă în casă, ieri, 26 decembrie 2021. Ea a revenit de la o petrecere de Crăciun, apoi a pierit. Moartea fetei este considerată suspectă, mai ales că nu a fost vorba de una violentă.

Citeste si: O femeie a decedat într-un accident cumplit. Ea era în drum spre serviciu

Simona a murit fulgerător la 21 de ani.

A mers să se distreze la o petrecere organizată de Crăciun, apoi a ajuns acasă și a decedat. Ea era studentă la Univeristatea Spiru Haret din București și a fost găsită inconștientă în casa ei din Ivănești, județul Galați.

Părinții fetei au sunat imediat la 112, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Cadrele medicale i-au constatat decesul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: O fostă învățătoare a fost găsită moartă în casa ei din Dâmbovița. Femeia a fost ucisă de iubitul recidivist

Moartea șocantă a unei tinere

În prezent, nu se știe de ce a pierit fata de 21 de ani. Medicii care s-au ocupat de autopsia fetei au descoperit că moartea nu a fost una violentă.

Citeste si: Nimeni nu va plăti pentru moartea Mihaelei

Au fost prelevate teste toxicologice, însă rezultatele vor veni abia peste două săptămâni, atunci când se va afla ce s-a întâmplat de fapt cu studenta.

Familia tinerei și prietenii sunt în stare de șoc. Nimeni nu știe de ce Simona a murit. Ea învăța bine, era liniștită și nu avea dușmani.

Părinții studentei se pregătesc acum de înmormântare. Poliția a deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Citeste si: Tatăl Oanei Sîrbu a murit. Actorul Romulus Sîrbu avea 86 de ani: "Te iubesc, poezie de om"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si