Close sidebar
Close sidebar

Simona a decedat la 21 de ani după o petrecere de Crăciun. De ce a murit tânăra, de fapt

Simona a decedat la 21 de ani după ce a participat la o petrecere de Crăciun. Decesul tinerei din Galați este considerat suspect.

Georgiana Balaban,

Simona a murit la 21 de ani, imediat după ce a ajuns acasă.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără de 21 de ani a fost găsită inconștientă în casă, ieri, 26 decembrie 2021. Ea a revenit de la o petrecere de Crăciun, apoi a pierit. Moartea fetei este considerată suspectă, mai ales că nu a fost vorba de una violentă.

Citeste si: O femeie a decedat într-un accident cumplit. Ea era în drum spre serviciu

Simona a murit fulgerător la 21 de ani. A mers să se distreze la o petrecere organizată de Crăciun, apoi a ajuns acasă și a decedat. Ea era studentă la Univeristatea Spiru Haret din București și a fost găsită inconștientă în casa ei din Ivănești, județul Galați.

Părinții fetei au sunat imediat la 112, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Cadrele medicale i-au constatat decesul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: O fostă învățătoare a fost găsită moartă în casa ei din Dâmbovița. Femeia a fost ucisă de iubitul recidivist

Moartea șocantă a unei tinere

În prezent, nu se știe de ce a pierit fata de 21 de ani. Medicii care s-au ocupat de autopsia fetei au descoperit că moartea nu a fost una violentă.

Citeste si: Nimeni nu va plăti pentru moartea Mihaelei

Au fost prelevate teste toxicologice, însă rezultatele vor veni abia peste două săptămâni, atunci când se va afla ce s-a întâmplat de fapt cu studenta.

Familia tinerei și prietenii sunt în stare de șoc. Nimeni nu știe de ce Simona a murit. Ea învăța bine, era liniștită și nu avea dușmani.

Părinții studentei se pregătesc acum de înmormântare. Poliția a deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Citeste si: Tatăl Oanei Sîrbu a murit. Actorul Romulus Sîrbu avea 86 de ani: "Te iubesc, poezie de om"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI