Astazi, la doar cateva ore de la decesul Simonei Catrina, prietena sa de-o viata, jurnalistul Alice Nastase Buciuta, a facut publice cauzele mortii. Aceasta a dezvaluit ca Simona Catrina a murit in somn, pe un pat de spital, corpul sau firav si chinuit de boli neputand sa mai faca fata unui stop cardiac care, de altfel, i-a fost fatal. Simona Catrina se afla acasa cand I s-a facut rau si pana la sosirea echipajelor de Ambulanta ea a fost resuscitate de sotul ei.

 

“S-a stins din viata in noaptea aceasta, pe un pat de spital, dupa ce ieri inima ei – care, de altfel, parea sanatoasa la ultimele analize – n-a mai vrut sa mai bata. A facut un stop cardiac ieri dimineata, in somn, asa cum glumise de multe ori spunand ca i-ar placea, avandu-l pe sotul ei iubit, Doru Roman, alaturi. El a resuscitat-o, a chemat salvarea – de fapt, salvarile pentru ca, asa cum se intampla in tara noastra, cea dintai masina sosita la fata locului nu era prevazuta cu medic si trusa de defibrilare, abia cea de-a doua salvare venita avea…Apoi a fost facuta sa respire din nou si sa aiba puls, cu socuri electrice, si dusa la spital”, povesteste Alice Nastase.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ea a vorbit despre lupta Simonei Catrina, cea care se confrunta cu probleme severe de sanatate de ani buni. 

“Intr-adevar, Simona fusese foarte bolnava, dar era hotarata sa lupte, asa cum scrisese si in ultima ei postare pe blog. “Daca eu am cancer in stadiul trei si inca lupt, lasati smiorcaiala”. (…) E adevarat, avusese cancer si facuse o dubla mastectomie, avea ciroza si facea tratament periodic la Fundeni, avea diabet, dar tinea regim si totul parea sa mearga spre bine. Era chiar vesela. (…) Simona radea si ii facea si pe altii sa rada. Am ras impreuna intr-o viata intreaga cat n-o sa mai apucam sa o plangem in putinul care ne-a mai ramas, ani de citit si de iubit textele ei splendide”
, a spus Alica Nastase Buciuta. Cititi materialul integral  AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si