Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep a anuntat ca a incheiat colaborarea cu firma Adidas: Sunt nerabdatoare sa vad ce imi rezerva viitorul

Simona Halep a anuntat, intr-un mesaj postat pe Twitter, despartirea de firma de echipament sportiv Adidas. "E o zi trista pentru mine, dar sunt nerabdatoare sa vad ce imi rezerva viitorul", a scris Halep.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Iti multumesc pentru 4 ani minunati, Adidas si o imbratisare speciala pentru Claus Marten. E o zi putin trista pentru mine, dar sunt nerabdatoare sa vad ce imi rezerva viitorul. La multi ani tuturor si noroc in 2018", a scris Simona Halep, pe Twitter.

Simona Halep s-a despartit de Adidas, cu care colabora din 2014 si de la care primea un milion de euro pe an. Potrivit presei, ajunsa pe primul loc in ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, insa firma germana a refuzat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sursa: News.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI