Numarul 1 mondial la tenis, Simona Halep a dansat la prima ei aparitie in public dupa revenirea in tara, de la turneele din Statele Unite ale Americii. Ea a fost prezenta, duminica, la festivalul Priumavera Armajloru, care s-a desfasurat la Casa de Cultura din Constanta, asa cum a relatat ziarul Ziua de Constanta. 

Simona Halep a dansat. A ridicat toata sala in picioare

Simona  a venit insotita de părinţii ei, de fratele şi de cumnată.  „ Familia Halep a luat loc în primul rând şi a fost imediat remarcată, primind aplauzele publicului. Halep a filmat cu telefonul mobil mai multe momente ale festivalului, iar la final s-a prins într-o horă alături de părinţi şi de câţiva prieteni, spre deliciul publicului”,  a relatat ziarul constantean.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Simona Halep a dansat. Sportiva va incepe pregatirile pentru marile turnee pe zgura

La Constanta, Simona Halep a dansat si tot acolo pregateste sezonul pe zgura. Pentru liderul mondial urmeaza turnee importante, la Stuttgart, Madrid, Roma, apogeul fiind turneul de Grand Slam de la Roland Garros, acolo unde Simona a jucat doua finale, ambele pierdute, una in fata Mariei Sarapova (in 2014), cealalta in fata Jelenei Ostapenko (in 2017).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si