Astazi, cu incepere de la ora 16:00, Simona Halep o va intalni in finala turneului de la Roland Garros pe letona Jelena Ostapenko, in cazul unei victorii campioana noastra devenind automat numarul 1 mondial. Interesant este faptul ca, anul trecut, in cadrul turneului de la Wuhan, SImona si Jelena au facut pereche la dublu, dar aventura lor impreuna s-a oprit dupa numai 27 de minute, atunci cand coechipera Ostapenko a lovit-o din greseala cu o minge in cap pe romanca.

  "A fost un schimb lung de mingi. Eu şi Mattek-Sands eram la fileu. Ostapenko a vrut să lovească mingea cu reverul sau cu dreapta, nu sunt sigură. Eram cu privirea înainte. M-a lovit chiar aici (n.r.- în partea stângă a capului). M-a lovit cu mingea care avea cam 150 de kilometri pe oră. Am fost ameţită la început, dar apoi mi-am revenit. Simt durere şi acum în toată zona, dar e ok. Am fost la mai mulţi medici, chiar şi azi-dimineaţă. Dar am dormit bine azi-noapte şi asta m-a ajutat",  a declarat  atunci Simona Halep. Evident, cuplul romano-leton a abandonat disputa din turul I, chiar in ziua in care Halep a implinit 25 de ani. 

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si