Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep a petrecut cu Principele Nicolae într-un club! Nicolae şi soţia sa au fost încântaţi: "O iubim pe campioana noastră"

În week-end, Simona Halep a petrecut cu Principele Nicolae într-un club, pozându-se cu acesta şi cu soţia lui, Alina Binder.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Aflată în Bucureşti, Simona Halep a petrecut cu Principele Nicolae într-un club. Tensimena se află în recuperare după ce a aflat că are hernie de disc şi a participat la o petrecere organizate de Nicolae si Alina Binder într-un club din zona Floreasca.

Simona Halep a petrecut cu Principele Nicolae într-un club. Simona nu a ajuns la nunta lui Nicolae

Nicolae şi Alina, care s-au cununat religios săptămâna trecută, al Sinaia, au sărbătorit în week-end un an de când au făcut cununia civilă. Simona nu a fost prezentă la aceste evenimente, din cauza programului încărcat, dar a fost la petrecere, având o relaţie amicală cu cei doi.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Simona Halep a petrecut cu Principele Nicolae într-un club:  “Simona ne-a urat “Casă de piatră”

Pentru că nepotul Regelui Mihai a sărbătorit un an de la cununia civilă, Simona Halep a petrecut cu Principele Nicolae într-un club.  “Simona ne-a urat “Casă de piatră”. O iubim pe campioana noastră!”, a postat soţia Principelui Nicolae.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI