Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep a pierdut primul loc în clasamentul mondial! De luni, Petra Kvitova preia prima poziție!

Halep pierde primul loc mondial după 48 de săptămâni

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Petra Kvitova s-a impus în faţa lui Ashleigh Barty, scor 6-1, 6-4, marţi dimineaţă, s-a calificat în semifinale la Australian Open 2019 şi o va depăşi, de luni, pe Simona Halep în clasamentul mondial, după 64 de săptămâni petrecute de româncă pe prima poziţie (dintre care 48 consecutive).

Învinsă în optimi la Australian Open 2019, Simona Halep a pierdut prima poziţie în clasamentul mondial, însă nu ştie sigur ce loc va ocupa în ierarhia mondială la finalul primului turneu de Mare Şlem al anului: Petra Kvitova este prima jucătoare care o depăşeşte matematic pe româncă, însă aceasta ar putea coborî şi mai mult, în funcţie de rezultatele de mâine.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Kvitova a trecut provizoriu pe locul 1 WTA, dar şanse la prima poziţie au şi învingătoarea din meciul Naomi Osaka- Elina Svitolina, precum şi Karolina Pliskova, în cazul în care va trece de Serena Williams şi va ajunge în finală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI