Nu mai e un secret că Simona Halep a ratat de două ori examenul auto. În urmă cu 7 ani, Simona a vrut să-şi ia permis de conducere, dar a avut mari emoţii până să intre în posesia acestuia. La acel moment, Simona avea doar 20 de ani şi se afla la începutul ascensiunii sale în lumea tenisului.( vezi cât costă să închiriezi apartamentul Simonei Halep de pe malul mării)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Halep, despre meciul cu Bertens: Am jucat, ca o proastă, tot ce i-a plăcut

Simona Halep a ratat de două ori examenul auto: "Nu eram focusată pe subiect"

”Am susţinut examenul în aprilie 2012. Nu eram focusată pe subiect. L-am picat de 2 ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26, iar a treia oară am făcut 24, l-am luat.

La examentul practic nu am avut însă probleme!”, a declarat, la un moment dat, Simona. Până la urmă, a meritat efortul, pentru că, ulterior, şi-a permis să îşi cumpere mai multe maşini.

Simona Halep a ratat de două ori examenul auto. Are mai multe maşini de colecţie

E clar că Simona Halep a ratat de două ori examenul auto.

Presa a relatat că Simona circulă, în ultima perioadă, cu un S63 AMG Cabrio, o decapotabilă al cărei preţ de catalog este de aproape 200.000 de euro. În garajul Simonei Halep se mai află un Porsche Carrera S şi un Porsche GTS Cabrio dar şi două SUV-uri. Este vorba despre un Range Rover Sport şi un Mercedes GLE43 AMG.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si