UPDATE. Simona Halep a câștigat rapid meciul în fața sportivei din Brazilia, cu un scor categoric 6-2, 6-0, dar  a pierdut posibilitatea de a se întâlni cu Emma Răducanu în turul următor, britanica de origine română fiind eliminată de Danka Kovinic din Muntenegru, mult mai slab cotată în ierarhia WTA.  

Cale liberă pentru Simona Halep la Australian Open. Simona Halep a scăpat de alte două jucătoare extrem de puternice care se aflau pe jumătatea de tablou în care se află și românca. Surprizele din competiția de la turneul

de Grand Slam au fost anunțate joi dimineață.

Citeste si: Sorana Cîrstea, calificare în forță în turul 3 la Australian Open. Cu cine va juca pentru un loc în optimi

Astfel, Simona Halep nu mai poate să se întâlnească la Australian Open cu Garbine Muguruza și Anett Kontaveit, care au suferit înfrângeri neașteptate în cursul zilei de joi. 

Veste bună pentru Simona Halep la Australian Open

Spaniola Garbine Muguruza (3 WTA) a fost învinsă de către franțuzoaica Alize Cornet (61 WTA), scor 6-3, 6-3. În același timp Estona Anett Kontaveit (locul 7 WTA) a fost învinsă de către tânăra daneză Clara Tauson (39 WTA), scor 6-2, 6-4.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simona Halep se putea întâlni cu una dintre cele două învinse de azi în faza optimilor de finală (primul pas după turul 3 de la Australian Open) sau în sferturile de finală ale competiției.

Citeste si: Simona Halep a debutat cu victorie la Australian Open. "Întotdeauna e complicat primul meci"

Simona Halep a mai jucat o singură dată în carieră cu jucătoare de mână stângă, Beatriz Haddad Maia. Data trecută, Halep s-a impus în două seturi, la Wimbledon, în 2017, scor 7-5, 6-3.

Brazilianca și-a egalat cel mai bun rezultat la Australian Open, prezența în turul 2. Ea a mai fost în această fază a competiției în 2018 și 2019.

Cu cine va juca Simona Halep în turul 3 la Australian Open

Potrivit tabloului de concurs, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida Danka Kovinic (Muntenegru, 98 WTA) – Emma Răducanu (Marea Britanie, 18 WTA). Cum Emma Răducanu a fost învinsă fără drept de apel, Halep se va duela cu muntenegreanca Danka Kovinic.  

Ca să ajungă în turul al doilea de la Australian Open, Simona Halep a învins-o în două seturi pe poloneza Magdalena Frech cu 6-4, 6-3. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Dacă Simona Halep ajunge în turul trei la Australian Open, românca va juca împotriva învingătoarei din partida Danka Kovinic (Muntenegru, 98 WTA) – Emma Răducanu (Marea Britanie, 18 WTA).

[Sursa foto: Twitter ]

Reacția Simonei Halep după victoria din primul meci de la Australian Open

Simona Halep a avut prima reacție despre victoria de marți și calificarea în turul secund al Australian Open. Ea a declarat că emoțiile au apărut ca urmare a accidentărilor de anul trecut, 2021 fiind un an dur. A recunoscut că încrederea ei nu a fost prea ridicată la finalul anului anterior:  

„Am simțit foarte dificilă partida aceasta. Întotdeauna e complicat primul meci. Am fost emoționată, nesigură că pot juca un tenis bun azi, dar până la urmă am câștigat, iar asta mă face fericită. Cred că emoțiile au apărut ca urmare a accidentărilor de anul trecut. 2021 a fost un an dur, încrederea mea nu a fost prea ridicată la finalul anului anterior, dar acum încerc să joc cel mai bun tenis, de fiecare dată când ies pe teren", a spus Simona Halep imediat după meci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si