Simona Halep a debutat la Australian Open 2021 împotriva unei reprezentante a gazdelor: Lizette Cabrera, locul 140 WTA, beneficiară a unul wild card. Meciul a fost unul extrem de scurt, jucătoarea noastră pierzând doar 3 game-uri.

Meciul Simonei Halep în primul tur de la Australian Open 2021 a fost unul fără istoric, Halep impunându-se după 58 de minute cu scorul de 6-2, 6-1.

" Un start aproape perfect pentru Simona Halep", titrează organizatorii Australian Open.

Citeste si: Români la Australian Open 2021: program și rezultate LIVE. Știri și cote la pariuri

simona halep
În turul al doilea, Simona Halep va juca împotriva câștigătoarei dintre Misaki Doi și Ajla Tomljanovic. 

Australian Open 2021: Cu cine joacă Simona Halep în al doilea tur

Astfel, meciul dintre Simona Halep și Lizette Cabrera (140 WTA) a fost primul din sesiunea de seară de pe Rod Laver Arena, înceapând la ora 10:00 (ora României).

În turul al doilea, Simona Halep va juca împotriva jucătoarei Ajla Tomljanovic, care a trecut în primul tur de japoneza Misaki Doi. Ajla Tomljanovic este de origine croată, dar joacă sub drapelul Australiei- este locul 74 mondial.  

Meciul dintre Simona Halep și Ajla Tomljanovic în tul doi la Australian Open 2021 este programat pentru miercuri, 10 februarie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Irina Begu, eliminată în primul tur la Australian Open 2021

Prima reacție a Simonei Halep după victoria din turul 1 la Australian Open

Simona Halep, prima declarație după meci: „ E grozav să fiu iar aici, la Melbourne și să joc la Australian Open. Am amintiri fantastice și e bine să pot juca din nou tenis. A fost o zi bună azi, e plăcut să pot juca iar după atâta pauză. Vreau să o felicit pe adversara mea de azi, e încă tânără și are un viitor frumos în față. Este dificil contra adversarelor pe care nu le știu. Dar analizez video, încerc să îmi fac temele și să dau tot ce pot. Mă simt bine, sunt în formă”.

Traseul virtual al Simonei Halep la Australian Open:

Turul I: Lizette Cabrera
Turul II: Ajla Tomljanovic
Turul III: Veronika Kudermetova
Optimi: Iga Swiatek/Elena Rybakina
Sferturi: Serena Williams/Aryna Sabalenka
Semifinale: Naomi Osaka/Bianca Andreescu/Petra Kvitova/Garbine Muguruza/Angelique Kerber
Finala: Ashleigh Barty/Karolina Pliskova/Sofia Kenin/Victoria Azarenka/Elina Svitolina.

Citeste si:  La mulți ani Gică Hagi. „Regele” împlinește astăzi 56. Alți doi mari fotbaliști își serbează și ei astăzi ziua de naștere

Australian Open, primul Grand Slam al sezonului 2021, va avea loc în perioada 8-21 februarie, la Melbourne Park.

Simona Halep va juca și în proba de dublu la Australian Open

În runda inaugurală, Simona Halep și Charlotte Kempenaers- Pocz vor juca împotriva perechii formate din Arina Rodionova și Storm Sanders, ambele din Australia, meci programat miercuri, la o oră ce va fi stabilită ulterior de organizatori.

Simona Halep a evoluat la dublu și în primul turneu al anului, Gippsland Trophy, alături de Daria Gavrilova.

Cele două sportive au acces în sferturi, unde, însă, nu s-au mai prezentat pentru jocul împotriva perechii formate din Mihaela Buzărnescu și Alize Cornet, din cauza problemelor la spate acuzate de Simona Halep, din cauza cărora, într-o bună măsură, a și pierdut meciul cu Ekaterina Alexandrova, din sferturile tabloului de simplu.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Semifinalistă la ediția trecută, Simona a cedat doar trei game-uri (6-2, 6-1)

Simona Halep a fost întrebată, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Melbourne, cum a reuşit să se menţină în Top 10 WTA în ultimii 7 ani, iar jucătoarea română a răspuns că în ultimul timp consideră tenisul ca fiind un job, deşi are pasiunea şi plăcere pentru acest sport.

Citeste si:   Ce reguli trebuie să urmeze sportivii la Australian Open 2021

"Am fost foarte concentrată pe job-ul meu, pentru că aşa îi spun, deşi este plin de pasiune şi plăcere pentru acest sport. Nu am făcut nimic rău în legătură cu tenisul, am fost foarte profesionistă şi cred că am muncit foarte mult pentru ce am realizat până acum. Când eram copil, era mai distractiv, era ceva nou în fiecare zi, dar în ultimii 5-7 ani pot spune că este un job, chiar dacă am şi pasiunea care mă menţine vie în acest sport", a declarat Halep.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si