Simona Halep (locul 2 WTA) a întâlnit-o miercuri în turul al doilea de la Australian Open pe Ajla Tomljanovic (locul 72 mondial). Simona Halep a pierdut primul set, scor 4-6, după aproape o oră de joc. Halep a revenit în stil de mare campioană și s-a impus cu 6-4 în setul doi. Al treilea set a fost, din nou, extrem de complicat.

În setul decisiv, Simona Halep a fost condusă cu 5-2, dar a reușit să revină și să se impună cu 7-5.

Meciul a durat extrem de mult: 2 ore și 38 de minute.

Simona Halep va juca în meciul din optimi cu rusoaica Veronika Kudermetova (locul 36 WTA). 

Adversara lui Halep din turul doi, sportiva de origine croată care reprezintă Australia, a reușit să câștige un set împotriva Simonei Halep și la Roland Garros. 

Ajla Tomljanovic a trecut în primul tur de japoneza Misaki Doi. Tomljanovic este de origine croată, dar joacă sub drapelul Australiei.

Emotii pentru staff-ul Simonei Halep la Australian Open 2021

Simona Halep a trecut ușor de prima adversară de la Australian Open

Simona Halep o va întâlni în turul trei, dacă trece de Ajla Tomljanovic, pe Veronika Kudermetova (Rusia, 36 WTA) care a trecut de Varvara Gracheva (97 WTA), scor 5-7, 6-2,

6-2. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Sorana Cîrstea, victorie uriașă la Australian Open 2021

Simona Halep și-a spulberat adversara din primul tur la Australian Open 2021. Simona Halep nu a pierdut decât 3 game-uri în fața australiencei Lizette Cabrera.

Citeste si:   Irina Begu, eliminată în primul tur la Australian Open 2021

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2021

Sorana Cîrstea s-a calificat miercuri în turul trei la Australian Open. Tenismena din România a reușit să obțină o calificare spectaculoasă după ce a trecut de Petra Kvitova, locul 8 WTA și dublă campioană de Grand Slam.

Sorana Cîrstea, locul 68 WTA,  s-a impus în trei seturi în fața cehoaicei Petra Kvitova, scor 6-4, 1-6, 6-1. Meciul a durat peste două ore și a fost extrem de disputat.

sorana cirstea
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2021

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si