Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep, meci de infarct în turul 2 la Australian Open. A revenit de la 2-5 în setul decisiv. Cu cine joacă următorul meci

Simona Halep a avut un meci extrem de greu în turul 2 la Australian Open 2021 cu australianca Ajla Tomljanovic, o jucătoare mult mai slab cotată decât românca. După ce a fost la un pas de eliminare, fiind condusă cu 5-2 în al treilea set, Simona Halep s-a impus în cele din urmă, în stil de mare jucătoare, luptând până la ultima minge. Meciul a durat 2 ore și 38 de minute!

Razvan Ilie,

Simona Halep, emoții în turul 2 la Australian Open 2021. Sportiva care reprezintă Australia a reușit să câștige set împotriva Simonei Halep și la Roland Garros. 

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simona Halep (locul 2 WTA) a întâlnit-o miercuri în turul al doilea de la Australian Open pe Ajla Tomljanovic (locul 72 mondial). Simona Halep a pierdut primul set, scor 4-6, după aproape o oră de joc. Halep a revenit în stil de mare campioană și s-a impus cu 6-4 în setul doi. Al treilea set a fost, din nou, extrem de complicat.

În setul decisiv, Simona Halep a fost condusă cu 5-2, dar a reușit să revină și să se impună cu 7-5. Meciul a durat extrem de mult: 2 ore și 38 de minute.

Emotii pentru staff-ul Simonei Halep la Australian Open 2021

Simona Halep a trecut ușor de prima adversară de la Australian Open

Simona Halep o va întâlni în turul trei, dacă trece de Ajla Tomljanovic, pe Veronika Kudermetova (Rusia, 36 WTA) care a trecut de Varvara Gracheva (97 WTA), scor 5-7, 6-2, 6-2. 

Citeste si: Sorana Cîrstea, victorie uriașă la Australian Open 2021

Simona Halep și-a spulberat adversara din primul tur la Australian Open 2021. Simona Halep nu a pierdut decât 3 game-uri în fața australiencei Lizette Cabrera.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si:   Irina Begu, eliminată în primul tur la Australian Open 2021

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2021

Sorana Cîrstea s-a calificat miercuri în turul trei la Australian Open.

Tenismena din România a reușit să obțină o calificare spectaculoasă după ce a trecut de Petra Kvitova, locul 8 WTA și dublă campioană de Grand Slam.

Sorana Cîrstea, locul 68 WTA,  s-a impus în trei seturi în fața cehoaicei Petra Kvitova, scor 6-4, 1-6, 6-1. Meciul a durat peste două ore și a fost extrem de disputat.

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2021

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI