Simona Halep a fost eliminată din proba de dublu a turneului de la Praga după un meci electrizant. Simona a făcut pereche cu Barbora Strycova, pierzând în super tie-break în fața perechii Pavlyuchenkova/Kudermetova, scor 3-6, 6-3, 8-10. 

Citeste si: Halep: „Este minunat să fiu din nou pe teren, abia aştept să joc în turul doi”

Halep și Strycova au fost la câteva mingi de victorie, conducând cu 7-2 în super tie-break, apoi cu 8-6, dar au cedat inexplicabil.

La scorul de de 8-8, Simona a trimis în afara terenului o minge ușoară, moment în care a avut o criză de nervi, lovind de câteva ori cu racheta în pământ. 

Adversarele și-au adjudecat și punctul următor și s-au calificat în secund al probei de dublu, acolo unde le vor întâlni pe principalele favorite, Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova, notează gsp.ro. Simona Halep este calificată în turul seecund al probei de simplu, după victoria repurtată în fața slovenei Polona Hercog. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si