"Cred ca Serena este (n.r.- cel mai frumos imbracata). Cred ca isi asorteaza foarte bine hainele. Cand este eleganta, e eleganta. Am vazut fotografii. stie sa-si aleaga pantofi si rochii frumoase cand merge la anumite evenimente. imi place stilul ei. A fost frumos acolo (n.r.- la Centrul National de Design din Singapore), am inceput sa invat mai multe despre cum trebuie sa ma imbrac, pentru ca am nevoie sa invat mai multe", a declarat Halep.

La tragerea la sorti de la Singapore, Halep a purtat o rochie neagra, cu o margine inferioara de dantela, pe care era inscriptionat "Equality", scrie news.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

"Nu cautam ceva asemanator, dar mi-a placut cuvantul si am cumparat-o acum cateva luni din Italia si am pastrat-o pentru acest eveniment", a declarat jucatoarea romana.

Simona Halep a vizitat zilele trecute Centrul National de Design din Singapore, unde a probat mai multe obiecte realizate de designeri locali. La centrul de design, Halep a admirat si probat bijuterii realizate de bijutierul local Carrie K. si a stat de vorba cu aceasta.

Simona Halep a admirat si cateva rochii ale unei firme singaporeze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si