Întrebată dacă a ajutat-o sosirea lui Dobre, sportiva a răspuns: “Da, m-a ajutat foarte mult şi sfatul lui a ofst foarte bun la fiecare meci. Faptul că am jucat atât de bine într-o perioadă atât de scurtă cu el a fost meritul lui şi chiar îi mulţumesc că a venit”.

Halep este mulţumită de prestaţia sa la Miami. “A fost foarte bine. Sunt foarte mulţumită de rezultat, de felul cum am jucat.

A fost o deplasare reuşită şi mă bucur că sunt acasă. Sută la sută mulţumită şi cred că a fost un turneu foarte bun, am avut meciuri grele, dar şi foarte bune”, a afirmat ea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu de anvelope la Măgurele, cu degajări mari de fum! Pompierii intervin cu şase autospeciale

Fostul lider WTA a precizat că se bucură pentru Ashleigh Barty, câştigătoarea turneului. “Mă bucur pentru Barty, a fost primul ei turneu atât de mare câştigat. Cred că a meritat şi o felicit”.

Halep a menţionat că nu a simţit vreo încărcătură sau presiunea faptului că avea şansa să redevină lider WTA.

“Nu a fost încărcătură şi nici presiune. Am fost pe locul unu destule săptămâni, aşa că nu mai este presiune, dar a fost un meci bun la început, după aceea, cu ploaia, a fost un pic diferit”.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a ajuns până în semifinale la turneul Miami Open. Românca a ratat ocazia de a reveni pe locul I WTA, dar va urca totuşi de pe locul 3 pe locul 2, în clasamentul ce va fi publicat luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si