In cel mai rau caz, Simona Halep e in pericol sa ia o pauza de un an.  “Salutare, tuturor! Am vrut să vă ofer rapid noutăţi în privinţa stării mele. Am făcut azi un RMN la spate şi am aflat că am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în zilele următoare şi sper că voi reveni cât mai repede cu detalii. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere!", a anuntat Simona Halep, acum cateva zile.

Simona Halep e in pericol sa ia o pauza de un an:  "Numai un specialist poate spune care este procedura corecta”

Intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Dan Curelea, medic primar specialist in recuperare la Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie, a tras un semnal de alarma:  “Sigur că nu este obligată să se opereze, dar numai un specialist poate spune care este procedura corectă”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Simona Halep e in pericol sa ia o pauza de un an:" Nu are timp pentru o evaluare profesionista a accidentarii"

Medicul avertizeaza ca Simona Halep e in pericol sa ia o pauza de un an:  „În cazul operaţiei, trebuie un an de întrerupere, cu recuperare adecvată. Dură. Agresivă. Minimum 6 luni, dar cu riscuri de recidivă.Vorbim despre un sportiv de mare performanţă care în plus are şi un stil mai, cum să-l numesc..., mai lucrativ. Dacă se duce la Turneul Campioanelor, se duce la plesneală, scuzaţi-mi expresia neacademică!  Nu are timp pentru o evaluare profesionistă a accidentării.

 Acum, cel mai relevant şi cel mai indicat ar fi un test de stres muscular”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si