Update: Halep a început pasiv meciul cu Williams, cedând iniţiativa adversarei. Sportiva de 29 de ani a fost prea preocupată să nu greşească, să returneze mingea în teren şi nu şi-a asumat responsabilitatea de a finaliza punctele cu lovituri câştigătoare. Cu acelaşi serviciu al doilea penalizabil, Simona Halep a mizat mult pe erorile de rever al rivalei, care au fost destule, dar nu decisive, a eşuat în a lungi punctele şi i-a provocat prea puţină sudoare Serenei Williams, care nu a refuzat invitaţia de a domina.

Serena Williams a câștigat meciul de astăzi, din sferturile de finală Australian Open 2021

Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams, care a câştigat cu scorul de 6-3 in sferturile de finală ale Australian Open 2021.

Williams a condus cu 2-0, după un break în ghemul secund, dar, rispind câteva puncte uşoare, americanca şi-a cedat serviciul în ghemul următor.

Halep a egalat la 2, scor la care Willims şi-a făcut din nou serviciul şi a revenit la conducere. Într-un ghem disputat, ce de-al şaselea, românca a ratat două ocazii de a face 3-3, iar Williams s-a desprins, la 4-2, după un nou break. Avantajul acestui break a fost suficient pentru ca Serena Williams să câştige primul set, cu 6-3, după 36 minute.

Serena Williams conduce cu 9-2 în întâlnirile cu Halep, ultima victorie aparţinându-i româncei, scor 6-2, 6-2, în finala turneului de la Wimbledon, din 2019.

În acelaşi an, cele două jucătoare s-au întâlnit şi la Australian Open, când Williams a câştigat în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-4, în optimile de finală.

Știre Inițială: Meciul Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, din sferturile de finală ale Australian Open, a început pe Rod Laver Arena de la Melbourne Park, fără spectatori în tribune, cu românca la primire.

Cine va fi marea câștigătoare a meciului de astăzi de la Australian Open 2021? 

Învingătoarea dintre Halep şi Williams va evolua în semifinale cu japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.

Naomi Osaka este condusă de Simona Halep cu 4-1 în întâlnirile directe, în timp ce cu Serena Williams are un palmares pozitiv, 2-1.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simona Halep, eliminată de Serena Williams în sferturile de finală ale Australian Open 2021
Simona Halep, eliminată de Serena Williams în sferturile de finală ale Australian Open 2021

Citeste si: Simona Halep, calificare de senzație în sferturile de finală de la Australian Open. Urmează cea mai dificilă adversară din cariera lui Halep

Japoneza a jucat următoarele meciuri cu Halep în carieră:

- 2018, Roma, turul al doilea: scor 1-6, 0-6;

- 2018, Indian Wells, semifinale: 6-3, 6-0:

- 2018, Australian Open, optimi: 3-6, 2-6;

- 2017, Miami Open, turul al doilea: 4-6, 6-2, 3-6;

- 2016, Roland Garros, turul al treilea: 6-4, 2-6, 3-6.

Meciuri cu Serena Williams:

- 2019, Rogers Cup, sferturI: 3-6, 4-6:

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

- 2018, US Open, finală: 6-2, 6-4;

- 2018, Miami Open, turul I: 6-3, 6-2.

Simona Halep, eliminată de Serena Williams în sferturile de finală ale Australian Open 2021
Simona Halep, eliminată de Serena Williams în sferturile de finală ale Australian Open 2021

Citeste si: Simona Halep, meci de infarct în turul 2 la Australian Open. A revenit de la 2-5 în setul decisiv. Cu cine joacă următorul meci


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si