Simona Halep, ajunsă nr. 13 mondial, a fost eliminată în turul secund al turneului WTA de la Montreal (Canada), dotat cu premii în valoare totală de 1,8 milioane dolari, fiind învinsă în trei seturi, 6-1, 5-7, 4-6, de americanca Danielle Collins, după aproape trei ore de joc.

Citeste si: Vești proaste pentru Simona Halep. Aceasta a ieșit din TOP 10 WTA

Primul meci pentru Simona Halep după accidentarea din 12 mai, de la Roma

Simona Halep  a disputat primul meci după accidentarea la gambă, ce a ținut-o departe de teren timp de trei luni. Halep disputase precedentul meci pe 12 mai, la Roma, când a fost învinsă în două seturi de Angelique Kerber, din Germania.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Danielle Collins, locul 28 mondial, o învinsese în primul tur pe pe Jil Teichmann (Elveţia), locul 65 mondial, în timp ce Simona Halep a intrat în competiție direct în turul doi.

Simona Halep, cap de serie 6, o mai întâlnise pe Collins o singură dată, în 2014, în primul tur la US Open, când s-a impus sportiva din Constanţa.

Simona Halep, 373 de săptămâni în top 10 WTA

Simona Halep a coborât de pe locul 10 pe locul 13 WTA, cu 3.925 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Halep coboară după 373 de săptămâni de prezenţă neîntreruptă în primele zece jucătoare ale lumii.

Jucătoarea noastră a intrat în Top 10 WTA la 27 ianuarie 2014 şi este pe locul al optulea în ceea ce priveşte longevitatea între primele zece jucătoae, din noiembrie 1975, când a fost dat publicităţii primul clasament WTA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si