Adversara Simonei Halep din sferturi, Maria Sakkari (26 de ani, 7 WTA), a obţinut cea mai bună performanţă a carierei. Prin victoria obţinută la Moscova, ea şi-a asigurat matematic prezenţa la Turneul Campioanelor, care se va desfăşura la Guadalajara (10-17 noiembrie).

Citeste si: Simona Halep s-a calificat în turul al doilea al Kremlin Cup

Simona Halep, eliminată de locul 7 WTA

Simona Halep a plecat ca outsider în partida de la Moscova, ţinând cont de forma în care se află cele două jucătoare, dar și de locul actual din ierarhia WTA.

Fostul lider WTA a pierdut în primul rând din punct de vedere fizic competiţia cu Sakkari, potrivit News.ro. Supusă unei presiuni apăsătoare şi constante, Halep a ţinut cu greu pasul cu adversara ei.

Citeste si: Flacăra olimpică pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 de la Beiijng a fost aprinsă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Deşi în primul set scorul a fost strâns şi jocul a părut echilibrat, sportiva din Grecia a dictat ritmul, a făcut majoritatea punctelor, şi pe ale ei şi pe ale Simonei, cu propriile greşeli, şi nu a lăsat impresia că e în pericol să scape înfruntarea din mână. 

Simona Halep a pierdut în primul rând din punct de vedere fizic competiţia cu Sakkari

[Sursa foto: Twitter]

Setul al doilea a fost, până la un punct, o demonstraţie de mobilitate, forţă şi inspiraţie oferită de Maria Sakkari.

După un ghem cedat, la 3-0, pe serviciul Simonei Halep, grecoaica s-a desprins la 5-1 şi a servit pentru a se califica în penultimul act. 

Învingătoarea va evolua în semifinale cu Ekaterina Alexandrova, locul 37 WTA, care a eliminat-o, în sferturi, pe principala favorită, Arina Sabalenka, locul 2 WTA, cu 6-3, 6-4.

Simona Halep, la Transylvania Cup

Simona Halep va participa săptămâna viitoare la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 organizat tot în sală, la Cluj-Napoca.

După competiţia din Moscova, jucătoarea română şi-a asigurat urcarea pe locul 17 WTA, începând de luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si