Simona Halep a fost audiată pentru prima dată în procesul în care este acuzată de dopaj. Audierea a vut loc într-un tribunal din Londra, miercuri, și continuă și în cursul zilei de joi.

Primul verdict în cazul Simonei Halep ar putea veni în două săptămâni. Potrivit observator.ro, audierile ar fi început de miercuri, în jurul orei 11:00 și s-ar fi terminat noapte, în jurul orei 22:00.

Audierile continuă și joi.

Simona Halep, audiată în procesul de dopaj

Sportiva încearcă să își demonstreze nevinovăția cu ajutorul avocaților săi. În luna noiembrie a anului 2022 a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Încă de atunci sportiva este suspendată și încearcă să dovedească că nu a folosit substanțe interzise.

Simona Halep este audiată în procesul de dopaj, la Londra. Ce riscă sportiva? „În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict”

Simona Halep este audiată în procesul de dopaj, la Londra. Ce riscă sportiva? „În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict”

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Simona Halep, la capătul puterilor: Sportiva acuză ITIA de ipocrizie şi se declară şocată după încă o amânare a cazului său

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Totuși, între timp, sportiva a fost acuzată de o nouă încălcare a regulamentului antidoping.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) susține că au fost descoperite „nereguli” în pașaportul biologic al Simonei Halep, informează digisport.ro

Simona Halep a așteptat în nenumărate rânduri să i se ofere șansa de a-și demonstra nevinovăția.

Ce riscă Simona Halep?

Comentatorul sportiv Dragoș Suciu a menționat că, cel mai probabil, Simona Halep va primi o suspendare de aproximativ doi ani

„A fost audiată astăzi, dar va fi audiată și mâine. În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict. Momentul care era amânat a avut loc. 

Alături de avocați, Simona și-a prezentat argumentele. Vom vedea care vor fi deciziile. În general, aici se dau suspendări de doi ani, apoi deciziile sunt atacate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. În general, acolo se reduc la jumătate. 

Se scade termenul de suspendare provizorie, iar acea suspendare provizorie e din noiembrie 2022”, a declarat Dragoș Suciu, pentru Digi Sport Special.

Citește și: "Mă simt neajutorată în fața unei astfel de hărțuiri". Simona Halep, prima reacție în noul scandal antidoping

De mai bine de opt luni, Simona Halep așteaptă o decizie. Ea nu a mai jucat tenis și a susținut că este nevinovată în nenumărate rânduri. Fanii și unii sportivi internaționali, de renume, sunt de partea sportivei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si