UPDATE- Decizie de ultim moment luata de organizatori! 

In fiecare an, la o zi dupa finala, castigatoarea marelui trofeu mergea la Turnul Eiffel, cel mai important simbol al Parisului, pentru a face fotografiile oficiale.

Organizatorii au decis ca anul acesta sa nu se mai intample acelasi lucru, din motive de securitate

Simona va face pozele la Porte d'Auteuil, complexul care gazduieste turneul.

Romanca a castigat turneul de la Roland Garros, dupa o finala cu Sloane Stephens,, in care s-a impus cu 3-6, 6-4, 6-1.

SIMONA HALEP a reusit performanta carierei sale de pana ACUM. Simona s-a impus in trei seturi in finala turneului de Grand Slem de la Roland Garros dupa un meci greu in fata americancei Sloane Stephens. Dupa un inceput mai greu si un prim set ezitant, set pierdut de Halep cu 3-6, sportiva din Constanta a dat drumul la lovituri si situatia din teren s-a schimbat la 180 de grade. 

Simona face un set 2 foarte bine inchegat, set pe care reuseste sa il castige cu 6-4, iar setul decisiv nu a avut istoric. Simona a distrus-o pe Sloane Stephens si a castigat in stil de mare campiona cu 6-1. 

Dupa 3 finale pierdute a venit momentul ca Simona sa ridice deasupra capului trofeul unui turneu de Grand Slem, iar acesta este Open-ul francez de la Roland Garros. Felicitari SIMONA HALEP!

- Simona serveste pentru MECI si o face bine de tot. 15-0. Dupa un schimb lung, Simo trimite putin afara si e 15-15. E 30-30, dar nu ne facem griji. SIGUR SIMONA va fi campioana la PARIS.
DA, MINGE DE MECI. 40-30. MECIIIIIIII SIMONA HALEP. ASA ARATA UN NUMAR 1 MONDIAL! FELICITARI SIMONA!!

- Stephens face greseaa dupa greseala si e 0-30. Pana la urma face un punct si se face 15-30. E 30-30. Excelent joaca SImona si e 40-40. Hai, SIMO! Doua mingi la rand si e finala TA. Stephens isi face serviciul chiar cand se implinesc doua ore de la prima serva. E 5-1 pentru Simona.

- Totul merge ceas si meciul se intreapta spre o victorie clara a Simonei Halep. E 15-0. Punctele curg unul dupa altul. 30-0. SIMONA, nu ai voie sa mai pierzi finala ASTA! Se mai si greseste. 15-40. Doua mingi de 5-0. Si nu e nevoie decat de una. E 5-0 si Simona Halep aproape a bagat primul titlu de Grand Slem in buzunar

- Sloane Stephens e la serviciu pentru a incerca sa reduca. Joaca ceva mai bine americanca, dar nici Halep nu se lasa. e 40-30. IMPECABILA este Simona Halep. A luptat ca pentru a salva o minge de meci si a facut 40-40. SIMONA are si noroc. Totul tine cu ea si are minge de break si de 4-0. ULUITOR. CE PUNCT CASTIGA SIMONA. PUBLICUL de pe CHATRIER e in picioare si aplauda frenetic jocul PERFECT al SIMONEI.

E 4-0. 

- Simonica e ON FIRE. Are 30-0 pe serviciul ei si pare ca Slone este exaperata. Sa speram ca ritmul asta va fi sustinut de Simona si nu va ceda pana la castigarea meciului. OUT pentru Simona si e egalitate la 30. Retur de vis pentru Simona si are sansa de 3-0.  Vine GAME-ul si se face 3-0. Va mai spunem inca o data. SIMONA IS ON FIRE!!!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

- In sfarsit iese mingea afara dupa un schimb lung. 15-15. Simona ar trebui sa iasa din aceste returi pe centrul terenului. Stephens scapa o minge usoara si trimite mult in afara terenului. 15-30. WOW, ce minge reuseste Sloane Stephens. 30-30. Vine si prima minge de break pentru Simona chiar pe primul serviciul al americancei din acest set. Si este BREAK. 2-0 pentru Simona in decisiv. HAI SIMOOOOO!!!

- Halep incepe setul decisiv la serviciu. E bine pentru ca poate conduce EA ostilitatile. Prima minge din acest set e castigata de Stephens. 0-15. Si a doua tot la americanca se duce. 0-30. Minge de TOP si se ajunge la 30-30. Avem o ora si 34 de minute de joc si Simona conduce cu 1-0 in decisiv. 

INCEPE SETUL DECISIV

- SEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTT SIMONA HALEP! Se intra in setul decisiv!

- Ce pacat. Mingea Simonei este scapata in OUT. 15-0. CE BINE. Simona gaseste niste unghiuri frumoase si egalaeaza la 15. Of, Doamne, cat poate sa reziste fata asta. e 15-30 dupa ce americanca greseste. Ce joc urat al Simonei, retururi numai pe centrul terenului si pana la urma pierde punctul. 30-30. Din nou ataca in colturile terenului si jocul se schimba. Halep are minge de set pe serviciul adversarei. 

- Halep pare obligata sa castige acest game pe serviciul ei pentru a spera la SET. A prins linia mingea trimisa de Stephens. 15-15. Lovitura dementiala a Simonei si e 30-15. Ataca Stephens si meciul devine greu pentru Simona. 30-30. 40-30. Halep isi face serviciul si este 5-4. Urmeaza Stephens la serviciu pentru a ramane in SET.

- Stephens serveste bine, ia primul punct, apoi vine un AS si e 30-0.  Jocul slab al Simonei continua si se ajunge la 40-15. E 4-4. 

- Doua greseli nefortate ale Simonei si e 0-30. Trebuie sa recupereze pe serviciul ei. Din pacate nu reuseste si acest game trebuie uitat repede. Stephens face break la 0 si e 4-3. 

- Stephens serveste si da in fileu. Prima greseala. A doua serva e buna si Halep da de putin afara dupa un schimb controlat de romanca. 15-0. OUT Stephens si e egalitate la 15. CE MINGE reuseste SIMONA. Mingea ciuguleste din tusa si e 15-30.  Minge de break pentru SIMONA. 30-40. Si Simona face al doilea break consecutiv. Are 4 game-uri la rand si e 4-2 pentru "a noastra".

- ASA. Lui Stephens nu ii mai intra toate mingiile, Simona e din ce in ce mai agresiva. 15-0. Lucrurile curg bine si e 30-0. Din ultimele 10 puncte jucate, Simona a castiga 9. A venit si al zecelea din unsprezece si e 40-0. SIMONA, SIMONA se aude lumea de pe centralul francez de la Paris. SI DAAAAAAAAAA. Prima data Simona conduce in acest meci. E 3-2 in setul 2. 

- SMASH Simona si are avantaj pe serviciul adversarei. Dubla greseala pentru Sloane Stephens. 0-30. PAI PANA CAND???? Simona face 0-40 si are trei mingi de break. IN SFARSIT BREAK la 0 si e 2-2 in setul doi cand am depasit o ora de joc

- Nadia Comaneci, Giga Hagi, Gica Popescu sau Ion Tiriac sunt in tribuna si o sustin pe Simona Halep. 

- Lumea de pe Phillipe Chatrier ii scandeaza numele Simonei. Sa speram ca Halep va reintra in meci. 15-0. Schimburile lungi par sa nu ii mai placa deloc Simonei. Orice astfel de schimb este castigat de Stephens. 15-15. EXCELENT SIMONA! Un punct construit PERFECT. 40-15. ASA DA. E 2-1 pentru Stephens in setul 2. Sa fie asta momentul revenirii Simonei? 

- Simona nu mai stie cum sa joace. Stephens loveste cu rama, dar mingea musca tusa si e 30-30. Americanca are un joc din alta lume si ajunge la 40-30. Si e 2-0. Simona Halep nu reuseste sa iasa deloc din pasa proasta in care a intrat. 

- Ce lovituri gaseste Sloane Stephens si are sansa de break inca din primul game al setului 3. Avantaj pe serviciul Simonei. Stephens face break la debutul setului secund. Simona s-a grabit si a gresit.

INCEPE SETUL 2. HAI SIMONA!!

- Stephens serveste pentru castigarea primului set. Un punct muncit pentru Sloane Stephens si are 15-0. Ce lovituri gaseste Stephens si duce scorul la 30-15 in acest game. Prima sansa de break a SIMONEI. e 30-40. FILEU. E 40-40. Ce serviciu in corp reuseste americanca. MINGE DE SET. SET pentru Sloan Stephens. E 6-3 pentru americanca dupa 43 de minute de joc.

- Halep incepe bine pe serviciul ei si are 30-0. Jocul Simonei e bun si e 40-15. Ce usor greseste Simona si se ajunge la 40-30. Serviciu bun, apoi doua lovituri PERFECTE si e 5-3.

- Primele semne de tensiune pentru Simona dupa un schimb pe care l-a controlat, dar pe care l-a pierdut. E 15-15. Destul de ciudate loviturle Simonei. Incearca cu mingi inalte si strategia da roade. 15-30. Dupa 32 de minute de joc, Sloane Stephens conduce cu 5-2

- Halep da drumul la lovituri, schimburile nu mai sunt atat de lungi, Sloane Stephens trimite de doua ori afara si e 30-0. Ce lovituri gaseste american. Egal la 30. Halep isi face serviciul si e 4-2 in primul set.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

- Simona incepe sa forteze, dar loviturile ei rateaza terenul. Una se opreste in fileu, a doua e de putin afara si e 30-0. Stephens greseste si ea. 30-15. Ce schimb, ce mingi salveaza Simona, dar din pacate cedeaza fizic si trimite in fileu. 40-15. SUPERB. Halep a construit excelent acest punct. 40-30. Si din pacate Sloane Stephens reuseste din nou sa se impuna, e 4-1 pentru americanca in primul set.

- Simona Halep domnia rally-urile, dar Stephens reuseste sa gaseasca resurse si pune niste lovituri excelente ce o forteaza pe Simona sa greseasca. Game-ul devine tensionat. E 30-30. Apare si prima minge de break a acestui meci, Din pacate e pentru americanca. Stephens fructifica si ajunge la 3-1.

- Dupa 12 minute de joc, cele doua sportive arata un tenis bun, dar pare ca inca vor sa se adapteze una cu jocul celeilalte si niciuna nu risca.

- Din nou Stephens are un joc foarte bun pe propriul serviciul si conduce cu 40-15. Simona revin incet si reduce la 40-30. Stephens face game si e 2-1.

- Halep serveste, schimburile dureaza si acum e 30-30. Halep a muncit mullt, dar a reusit sa castige game-ul pe propriul serviciu. e 1-1

- Americanca serveste foarte bine si ajunge la 40-0. Halep revine si reduce 40-15. Sloane Stephens reuseste sa isi faca serviciul si conduce cu 1-0. Urmeaza Simona la serviciu.

- Incepe meciul cu Stephens la serviciu

Meciul e pe cale sa inceapa. La infruntarile directe Simona Halep conduce cu 5-2. Sloane Stephens are in palmares un titlu de mare slem la US Open. Sa speram ca acum e randul Simonei sa puna mana pe trofeu.

Simona Halep a reusit sa se califice pentru a treia oara intr-o finala pe zgura pariziana, iar adversara ii este americanca Sloane Stephens.

Desi pare un meci dezechilibrat, iar Simona este favorita certa in acest meci, trebuie totusi sa ne asteptam la o partida grea, mai ales ca Stephens nu a pierdut nicio finala in care s-a calificat pana acum.

Simona Halep a pierdut precedentele doua finale, prima in fata Mariei Sharapova, iar cea de-a doua in fata Jelenei Ostapenko.

Pe langa cele doua finale pierdute la Roland Garros, Simona Halep a mai pierdut inca o finala de mare slem, la Australian Open, finala pierduta in fata danezei Caroline Wozniaki.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si