Imediat după divorț, Simona Halep a șters toate fotografiile în care apare alături de Toni Iuruc, de pe rețelele de socializare.

Simona Halep vrea să treacă peste divorțul de Toni Iuruc

La o zi după divorț, Halep a fost surprinsă ieșind dintr-o clinică de fertilizare in vitro. Iar acum Simona vrea să se relaxeze, astfel că a ieșit cu o prietenă la cafea.

Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă de vis. Peste 300 de persoane urmau să participe la marele eveniment

Cei doi nu au dezvăluit clar motivul divorțului, unii spunând că de vină ar fi antrenorul Simonei, alții că distanța prea mare dintre cei doi.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

Cei doi au divorțat de comun acord, în biroul unui notar din Capitală.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Este divorțul momentului în România: Simona Halep și Toni Iuruc s-au întâlnit cu avocații

„ Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am răgămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a transmis Simona Halep, conform  stirileprotv.ro.

La rândul său, Toni Iuruc a declarat la ieșirea din clădirea în care a semnat actele de divorț: „Am plecat pe drumuri separate.

Nu căutați senzaționalul, că nu există. Suntem doi oameni normali, fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale, deci nu căutați senzaționalul, nu aveți ce să găsiți”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si