Sportiva Simona Halep trece prin clipe groaznice după ce și-a pierdut bunica. Tenismena a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram, acolo unde a publicat o fotografie alături de bunici. Imaginea era însoțită și de un mesaj emoționant: ” Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea ”, a scris Simona Halep. 

Simona Halep a anunțat moartei bunicii ei printr-o postare emoționantă pe Instagram.

Simona Halep a anunțat moartei bunicii ei printr-o postare emoționantă pe Instagram

[Sursa foto: Simona Halep - Facebook]

Vestea cumplită vine într-o perioadă nu tocmai ușoară pentru Simona Halep care a fost suspendată provizoriu pentru consum de Roxadustat, o substanță interzisă de WADA. 

Simona Halep și-a pierdut bunicul în anul 2017

Și bunicul Simonei Halep a decedat în anul în anul 2017, atunci când Simona Halep se afla în Statele Unite, unde urma să o înfrunte pe Donna Vekic, în turul al treilea de la Indian Wells.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Daniel, un tânăr de 21 de ani, a căzut în sala de sport, a aflat că are cancer și a murit peste trei zile

”Papu… un om deosebit, care astăzi s-a ridicat la Ceruri, un om cu un suflet bun, un om blând, nu-i plăcea niciodată cearta… Dar nici măcar atunci când m-a certat n-am putut să mă supăr pe el. El ne făcea mereu sa râdem cu felul lui glumeț. Când eram junioară, făcea glume, motivându-mă în același timp – și spunea că trofeele mele sunt din tinichea”, a fost mesajul tenismenei la acea vreme.

Sportiva Simona Halep trece prin clipe groaznice după ce și-a pierdut bunic

Sportiva Simona Halep trece prin clipe groaznice după ce și-a pierdut bunic

[Sursa foto: Simona Halep - Facebook]

”Un tată, un socru, un BUNIC cu suflet de aur. Dumnezeu să te odihnească, Papule. Mereu vei fi în sufletele noastre”, a fost mesajul sportivei de atunci, potrivit  Libertatea. 

Mai mult, tenismena nu a mai jucat un meci oficial de la finalul lunii august a anului trecut, de la cel cu Daria Snigur din turul întâi de la US Open, pierdut. După acel eșec, Simona Halep a mers la testul anti-doping, test pe care l-a picat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si