Cel mai vocal a fost un cunoscut prezentator TV. Radu Banciu considera ca jucatoarea de tenis nu va ramane cu nimic in istoria tenisului, necasticand niciun titlu de Mare Slem, potrivit Libertatea.

„Vazand-o jucand, la cat ma pricep eu la sport, am zis ca nu va fi niciodata o mare sportiva, ceea ce deocamdata s-a demonstrat. Nu a realizat nimic pana acum, nu a castigat niciun titlu de Mare Slem.

Daca astazi s-ar opri tenisul, nu ar ramane in istorie pentru ca nu are cu ce. Cum sa nu o comentezi pe Simona Halep ca este o aroganta?”, spunea jurnalistul in emisiunea proprie de la B1 tv.

Dupa parerea lui, Halep a devenit numarul 1 mondial doar pentru Serena Williams a nascut un copil si a stat departe de terenul de tenis.

„Simona Halep este numarul 1. Atentie! Nu a castigat turneul de la Beijing. Este un numar 1 mondial in stilul afacerilor de astazi, adica nu trebuie sa mai castigi ca sa fii numarul 1. Pentru cei care nu au inteles, Simona Halep a devenit numarul 1 mondial pentru ca a nascut Serena Williams. Daca nu ar fi nascut si ramanea pe teren, probabil ca performanta Simonei Halep se mai amana cateva decenii”, a declarat Radu Banciu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Prezentatorul TV a mai adaugat ca este ridicol sa devii numarul unu intr-un sport in care nu ai castigat nimic:

“Este un paradox sa devii lider mondial dupa un turneu pe care il pierzi. Este ridicol sa devii numarul unu intr-un sport in care nu ai castigat niciodata nimic, dar asa sunt clasamentele in lumea de astazi.

Performantele ei nu o ridica la nivelul unei campioane. Noi nu comentam aici din perspectiva sentimentalismului. Daca fata asta era nascuta la Taibei, nu interesa pe nimeni din Romania. Noi vorbim de ea doar sub atributul ca ne apartine, ca este romanca. Oamenii nu au decat sa se indoape cu aceste rezultate. Noi comentam din punct de vedere al specialistului”.

Realizatorul TV mai spune ca Halep nu este un om remarcabil, nefiind creativa sau inteligenta pe terenul de joc:

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Insa niciodata nu a excelat la aceste capitole si de aceea nu va fi o jucatoare mare. Nu are mental de diva, de Sarapova, de Serena. La Simona Halep, mentalul nu exista. Cand va da peste o jucatoare de exceptie, va lua bataie. Ea nu a progresat. Simona Halep face tenis pentru avere, pentru notorietate, pentru a-si umple zilele cu ceva. Ai vazut care este limbajul ei.”, mai spunea Radu Banciu.

Halep (26 de ani) a ratat pentru a treia oara cucerirea unui titlu de Mare Slem, dupa ce a pierdut doua finale la Roland Garros, in 2014 si 2017. Wozniacki (27 ani), care de luni va fi din nou numarul unu mondial, dupa o pauza mai lunga de sase ani, cucereste primul sau Grand Slam, la a treia finala jucata (a pierdut la US Open in 2009 si 2014), mai adauga sursa citata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si