Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep, calificare dramatică în finala de la Roma. Cu cine își va disputa trofeul

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de tenis de la Roma, finala cu numărul 39 din carieră și a treia consecutivă în acest an pentru Halep.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, duminică, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Simona Halep a învins-o în semifinale, cu scorul 6-3, 4-6, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 9. Halep (28 ani) va juca a treia sa finală la Roma, după ce în 2017 şi 2018 a fost învinsă în ultimul act de ucraineanca Elina Svitolina. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, scandal uriaș după moartea soțului ei: ”A fost trecut la COVID, deși nu avea nici un simptom! Nu pot să-l îngrop creștinește!”

Simona Halep a jucat cu spectatori, fiind prima partidă de la Foro Italico cu public, un număr redus de fani fiind acceptat în tribune, cu păstrarea distanţei fizice. În finala de la Roma, Halep o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Karoline Pliskova și Marketa Vondrousova.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI