Simona Halep a terminat meciul cu Yulia Putintseva în 49 de minute. Jucătoarea noastră a dominat autoritar partida, iar în setul secund, după break-ul Simonei Halep, Putintseva a abandonat.

Simona Halep va juca în semifinale împotriva câștigătoarei duelului Victoria Azarenka (14 WTA)- Garbine Muguruza (17 WTA).

Citeste si: Simona Halep și-a cumpărat cea mai scumpă mașină electrică din lume

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Jucătoarea din Kazakhstan a acuzat probleme medicale după primul set și a mers la vestiare unde a primit îngrijiri de la fizioterapeut. Ulterior, aceasta nu a putut să mai continue și a renunțat.

Simona Halep, în formă bună

Turneul de la Roma este Este al patrulea turneu consecutiv la care Simona Halep joacă minimum semifinale. După Australian Open, Dubai și Praga. 

Citeste si: Știai că pâinea prăjită și gemurile te pot îmbolnăvi grav? Sfatul unui medic oncolog

Pentru calificarea în semifinale la WTA Roma, Simona Halep primește 80.000 de euro. Este o sumă sub nivelul celor pe care le încasa în trecut, deoarece premiile s-au înjumătățit față de nivelul de anul trecut, pe fondul pandemiei.

Citeste si: "Ne așteaptă o iarnă grea". Virusologul nr. 1 din Germania, avertisment cumplit

În cazul în care se va impune în partida de duminică, din semifinale, Simona Halep își asigură un cec în valoare de 150.000 de euro. Iar o victorie în turneul Premier 5 de la Roma ar aduce un premiu de 205.190 de euro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si