Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, de americanca Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, în optimile de finală ale Australian Open.

Aceasta a fost a noua victorie a americancei de 37 de ani, câştigătoare a 23 de turnee de grand slam, de şapte ori la Melbourne, în zece meciuri jucate în carieră cu Simona Halep.

Simona Halep, învinsă de Serena Williams, în trei seturi, la Australian Open

Serena Jameka Williams este o jucătoare profesionistă de tenis din SUA, aflată pe locul 16 mondial. În cariera sa, a câștigat 39 de titluri de Grand Slam: 23 la simplu, 14 la dublu feminin, și două la dublu mixt. A câștigat și patru medalii olimpice trei la dublu feminin și una la simplu feminin.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Halep este o jucătoare profesionistă de tenis din România, aflată în prezent pe locul 1 mondial. A câștigat turneul de Grand Slam de la Roland Garros, după alte trei finale de Grand Slam: două la Roland Garros și una la Australian Open.

sursa foto: GSP


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si