Simona Halep s-a calificat ușor în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, luni, după ce a învins-o pe spaniola Paula Badosa, a patra favorită a turneului, cu 6-1, 6-2.

Simona Halep a făcut un joc excelent în optimi şi s-a impus în mai puțin de o oră de joc.

Citeste si: Simona Halep, în optimi la Wimbledon, după o victorie-fulger. „Mă aștept să câștig toate meciurile”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Campioană la Wimbledon în 2019, Simona Halep se află într-o formă foarte bună la turneul de la Londra. Ea a ajuns la 11 victorii consecutive la Grand Slam-ul pe iarbă.

Câți bani a câștigat Simona Halep la Wimbledon 2022

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 310.000 de lire sterline, iar în sferturi o va înfrunta pe americanca Amanda Anisimova (20 ani, 25 WTA), care a dispus de franţuzoaica Harmony Tan cu 6-2, 6-3.

Citeste si: Victorie emoționantă pentru Simona Halep

Halep are 2-1 în meciurile directe cu Anisimova, pe care a întrecut-o recent la Bad Homburg, pe iarbă, cu 6-2, 6-1, în sferturi.

Americanca a câştigat primul lor duel, în 2019, în sferturi la Roland Garros, cu 6-2, 6-4, iar Halep şi-a luat revanşa un an mai târziu, în turul al treilea al Openului Franţei, cu 6-0, 6-1.

simona halep wimbledon 2022

Simona Halep, scor de 2-1 în meciurile directe cu Amanda Anisimova 

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si