Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep, mesaj emoționant pentru fanii săi! „Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră extraordinară”. Sportiva a dat în judecată compania care a produs suplimentul contaminat

Simona Halep a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj emoționant pentru fanii săi. Sportiva le-a mulțumit tuturor pentru susținere și speră că adevărul va ieși la iveală cât mai curând în cazul acuzării ei pentru dopaj.

Maria Stiuca,

Simona Halep, fostul număr 1 mondial la tenis feminin

[Sursa foto: Facebook- Simona Halep]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Halep s-a arătat optimistă în cazul său de dopaj, unde a fost audiată timp de 3 zile, în Elveția, la TAS. Sportiva a dat în judecată firma care a produs suplimentul contaminat cu roxadustat și a primit o veste incredibilă!

Halep a dat în judecată compania care a produs suplimentul contaminat cu roxadustat

Fostul număr 1 mondial a dat în judecată firma canadiană care a produs suplimentul contaminat cu roxadustat și le-a cerut acestora despăgubiri de 10 milioane de dolari. 

Astfel, potrivit Tennisuptodate.com, suplimentul contaminat ar fi conținut, de fapt, ingrediente chinezești necunoscute.

Quantum Nutrition, firma canadiană dată în judecată de Halep, s-ar face vinovată de folosirea unor ingrediente necunoscute chinezești de proveniență necunoscută în suplimentul Keto MCT, utilizat de Halep la sugestia antrenorului Patrick Mouratoglou, scrie prosport.ro.

Firma canadiană ar fi folosit ingrediente chinezești necunoscute în locul celor din Oceanul Pacific și pe care ar fi fost obligată să le noteze în prospectul suplimentului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Decizia Simonei Halep după audierile de la TAS. Ce a hotărât sportiva?

„Avocații Simonei Halep au dat în judecată compania canadiană Quantum Nutrition, care a produs suplimentul din cauza căruia sportiva a fost testată pozitiv la Roxadustat, o substanță interzisă.

Halep a depus apel la TAS și așteaptă să vadă dacă își va putea continua sau nu cariera.

Dar detaliile despre produsul Keto MCT arată că au fost folosite ingrediente chinezești necunoscute, ceea ce înseamnă că argumentele folosite în apărarea Simonei la TAS capătă tot mai multă credibilitate.

Canadienii ar fi folosit ingredientele chinezești în locul celor din Oceanul Pacific, așa cum ar fi trebuit, conform etichetei.

Un proces a început, iar Halep a cerut daune de peste 10 milioane $”, a scris Tennisuptodate.com.

Simona Halep a transmis un mesaj emoționant fanilor săi

La scurt timp după ce a dat în judecată firma canadiană pentru suplimentul contaminat, Halep a transmis fanilor săi pe Instagram un mesaj emoționant în limba engleză:

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Simona Halep, jucătoare profesionistă de tenis

[Sursa foto: Facebook- Simona Halep]

„Coșmarul pe care l-am trăit de un an și jumătate a luat sfârșit. Am avut șansa să mă apăr în fața TAS și să arăt că niciodată nu am apelat la astfel de dopaj. Asta am spus din prima zi de când am fost acuzată. Acum aștept decizia cu capul sus și vreau să mulțumesc fanilor mei, jucătorilor, foștilor jucători, legendelor acestui sport, sponsorilor mei și tuturor celorlalți pentru susținerea voastră extraordinară; toate mesajele și videoclipurile pe care le-ați făcut pentru mine în timpul acestor momente dificile pe care le-am avut. Vă mulțumesc pentru încrederea necondiționată. Această susținere a însemnat întreaga lume pentru mine și mi-a dat putere să lupt în continuare în fiecare zi ca să arăt adevărul! O să împărtășesc veștile despre cazul meu cu voi toți cât de repede le primesc. Vă doresc tot binele din lume! Binele și adevărul primează întotdeauna!”, a scris sportiva pe Instagram.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI