Singurul turneu sportiv asigurat împotriva unei pandemii a fost turneul de tenis de la Wimbledon, organizatorii primind o sumă colosală. Cum turneul de la Wimbledon și-a anulat ediția din acest an, care ar fi urmat să se desfășoare între 29 iunie și 12 iulie, organizatorii vor primi despăgubiri de 114 milioane de euro, potrivit sportsfinding. Suma anuală pe care turneul britanic o achita în contul unei asigurări atât de complexe era substanțiale, undeva în jurul a 1,4 milioane de euro.

Citeste si: Simona Halep anunţă că s-a refăcut după accidentarea la picior: Abia aştept să pot juca tenis din nou

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În acest fel, Simona Halep, deținătoarea en-titre a trofeului, câștigat vara trecută, după o finală memorabilă cu Serena Williams, va mai păstra laurii încă un an, până la startul ediției viitoare, estimat pentru 28 iunie 2021. 



În ce priveste Roland Garros, turneul francez a fost mutat în perioada 20 septembrie- 4 octombrie 2020, în timp ce organizatorii de la US Open nu au făcut încă un anunț, iar turneul este programat la finalul lunii august.
De altfel, se speră ca turneele de tenis vor fi reluate din luna august, așa că este posibil ca turneul american să deschidă din nou balul în sportul alb. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si