Simona Halep a câștigat în forță primul set cu Paula Badosa, 6-1, în primul tur la Miami Open.  

Al doilea set a fost câștigat de jucătoarea din Spania, cu 6-4, iar meciul s-a îndreptat spre un set decisiv. Echilibrul s-a rupt spre final și Simona Halep a pierdut cu 3-6, într-un meci care a durat peste 2 ore și 15 minute! 

Simona Halep a primit un wild-card la turneul de la Miami, tenismena noastră pierzându-și locul în clasamentul WTA. Adversara sa, Paula Badosa, este pe locul 80 în clasamentul WTA.

A fost prima partidă jucată de Halep după 569 de zile şi după ce a fost depistată pozitiv şi suspendată.

Citește și: "S-a aruncat de la balcon". Răsturnare de situație în moartea iubitului Arynei Sabalenka, tenismena cu care ar putea juca Simona Halep la Miami

Simona Halep, primul meci la Miami Open în tricou galben

Simona Halep, primul meci la Miami Open în tricou galben

[Sursa foto: Facebook]

După ce a început partida cu jucătoarea din Spania, Simona Halep și-a dat jos tricoul galben și a purtat în meci o ținută complet albastră, cu o bandă galbenă la nivelul gâtului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Paula Badosa nu a învins-o până acum pe Simona Halep, cele două jucând de două ori una împotriva alteia în 2022.

"N-am stat niciodată departe de teren o perioadă atât de lungă de timp și îmi este puțin teamă, recunosc", a declarat Halep înainte de deplasarea la Miami.

Câștigătoarea duelului Simona Halep- Paula Badosa va juca în turul 2 împotriva bielorusei Aryna Sabalenka (locul 2 WTA, 25 de ani), care trece prin clipe teribile după ce iubitul ei a murit.

Public românesc la meciul Simonei Halep

[Sursa foto: Twitter]

Simona Halep, palmares pozitiv cu Paula Badosa

Simona Halep, care începe de la zero în clasamentul WTA, a jucat de două ori cu Paula Badosa şi a câştigat ambele confruntări.

Ultimul meci jucat de Simona Halep a avut loc pe 29 august 2022, la US Open, când a fost eliminată din turul 1 de ucraineanca Daria Snigur.

Participarea de anul acesta reprezintă a opta prezenţă a Simonei Halep la turneul de la Miami, unde a obţinut 21 de victorii şi a ajuns de doua ori până în semifinalele competiţiei, în 2015 şi 2019.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat, la 5 martie, reducerea suspendării Simonei Halep de la patru ani la nouă luni. Conform TAS, perioada de suspendare a româncei a expirat la 6 iulie 2023, adică în urmă cu aproximativ opt luni. Însă abia acum fostul lider WTA poate reveni în competiţii.

Turneul WTA 1.000 de la Miami (Florida) este dotat cu premii totale de 8.770.480 de dolari.

Ana Bogdan, eliminată în primul tur la Miami Open

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a fost învinsă de Katerina Siniakova cu scorul de 6-2, 6-4, marţi, în prima rundă a turneului de la Miami.

Ana Bogdan (31 ani, 66 WTA) s-a înclinat după o oră şi 24 de minute în faţa cehoaicei de 27 de ani, care ocupă locul 42 în lume.

Românca nu a prins o zi prea bună şi a fost dominată de Siniakova, în faţa căreia a avut o singură minge de break, fructificată în ghemul inaugural.

Ana Bogdan a plecat de la Miami cu un cec de 23.250 de dolari şi 10 puncte WTA. O altă româncă, tur, Jaqueline Cristian înfruntă în primul tur pe franţuzoaica Diane Parry.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si