Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep, învinsă în primul meci la Miami Open, după pauza de un an și jumătate

Simona Halep sparge gheața la Miami Open 2024 după suspendarea nedreaptă la care a fost supusă începând din august 2022. Românca a început cu dreptul partida de revenire în prim-planul tenisului mondial, câștigând primul set în doar 38 de minute, dar a fost învinsă în cele din urmă în trei seturi de Paula Badosa: 6-1, 4-6, 3-6.

Sorin Negru,

Simona Halep, primul meci la Miami Open după pauza de un an și jumătate

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simona Halep a câștigat în forță primul set cu Paula Badosa, 6-1, în primul tur la Miami Open.  

Al doilea set a fost câștigat de jucătoarea din Spania, cu 6-4, iar meciul s-a îndreptat spre un set decisiv. Echilibrul s-a rupt spre final și Simona Halep a pierdut cu 3-6, într-un meci care a durat peste 2 ore și 15 minute! 

Simona Halep, palmares pozitiv cu Paula Badosa

Simona Halep, care începe de la zero în clasamentul WTA, a jucat de două ori cu Paula Badosa şi a câştigat ambele confruntări.

Ultimul meci jucat de Simona Halep a avut loc pe 29 august 2022, la US Open, când a fost eliminată din turul 1 de ucraineanca Daria Snigur.

Participarea de anul acesta reprezintă a opta prezenţă a Simonei Halep la turneul de la Miami, unde a obţinut 21 de victorii şi a ajuns de doua ori până în semifinalele competiţiei, în 2015 şi 2019.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat, la 5 martie, reducerea suspendării Simonei Halep de la patru ani la nouă luni. Conform TAS, perioada de suspendare a româncei a expirat la 6 iulie 2023, adică în urmă cu aproximativ opt luni.

Însă abia acum fostul lider WTA poate reveni în competiţii.

Turneul WTA 1.000 de la Miami (Florida) este dotat cu premii totale de 8.770.480 de dolari.

Ana Bogdan, eliminată în primul tur la Miami Open

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a fost învinsă de Katerina Siniakova cu scorul de 6-2, 6-4, marţi, în prima rundă a turneului de la Miami.

Ana Bogdan (31 ani, 66 WTA) s-a înclinat după o oră şi 24 de minute în faţa cehoaicei de 27 de ani, care ocupă locul 42 în lume.

Românca nu a prins o zi prea bună şi a fost dominată de Siniakova, în faţa căreia a avut o singură minge de break, fructificată în ghemul inaugural.

Ana Bogdan a plecat de la Miami cu un cec de 23.250 de dolari şi 10 puncte WTA. O altă româncă, tur, Jaqueline Cristian înfruntă în primul tur pe franţuzoaica Diane Parry.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI