Simona Halep, ajunsă pe locul 6 mondial după câștigarea turneului de la Toronto, s-a retras ca urmare a unei accidentări la coapsa dreaptă, conform WTA. 

Citeste si: Simona Halep a depășit pragul de 40 milioane dolari, bani din premii sportive. Doar surorile Williams au câștigat mai mult

Simona Halep trebuia să dispute noaptea trecută meciul din turul II al turneului de la Cincinnati, acolo unde urma să o întâlnească pe Veronika Kudermetova.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Jucătoarea româncă de 30 de ani s-a retras înainte cu câteva ore ca partida să înceapă.

Simona Halep, la 10 zile distanță de debutul la US Open 2022

După victoria de la Toronto, Simona Halep a trecut de borna de 40 de milioane de dolari câștigate din turneele de tenis. În acest clasament este întrecută doar de surorile Serena și Venus Williams.

Pentru Simona Halep urmează ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care se va desfăşura în perioada 29 august – 11 septembrie.

Turneul de la Cincinnati a rămas fără românce

În urma retragerii Simonei Halep, România nu mai are nicio reprezentantă la turneul de la Cincinnati.

Pentru atingerea turului al doilea în Ohio, Halep s-a ales cu 16.340 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Problemele fizice din meciul cu Potapova din runda inaugurală, precum și oboseala acumulată de Halep în săptămâna precedentă, când a cucerit trofeul la Toronto, și-au spus cuvântul și fostul lider mondial a fost nevoită să renunțe la confruntareea cu rusoaica Veronika Kudermetova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si