Simona Halep a urmărit cu sufletul la gură performanța sportivilor care reprezintă țara noastră la Jocurile Olimpice de anul acesta, de la Paris.

La scurt timp după ce canotorii Andrei Cornea și Marian Enache au obținut a doua medalie de aur pentru țara noastră, Simona Halep a reacționat imediat.

Citește și: Simona Halep ia o decizie surprinzătoare înainte de tuneul WTA de la Madrid

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

simona halep, jocurile olimpice, david popovici

Campioana a postat pe contul de Instagram o imagine din timpul cursei de la JO cu Andrei Cornea și Marian Enache, împreună cu un mesaj. Sportiva i-a aplaudat și i-a felicitat pe canotorii români, care s-au clasat pe locul 1 la proba de dublu vâsle. Cei doi au dominat întreaga cursă și au încheiat-o cu un timp impresionat, de 6 minute 12 secunde 58/100.  

Simona Halep, cucerită de prestația lui David Popovici de la Jocurile Olimpice

Simona Halep a urmărit de aproape și performanța lui David Popovici din cadrul evenimentului sportiv de la Paris. La scurt timp după ce înotătorul a devenit campion olimpic, după ce a câștigat proba de 200 de metri liber, campioana a transmis o scurtă reacție.

„Cel mai bun”, a fost mesajul campioanei, pe Instagram.

David Popovici a obținut aurul la proba de 200 de metri, după ce a terminat cu două sutimi în fața britanicului care s-a clasat pe locul al doilea.

Citește și: Bogații lumii au dat și 500.000 de euro pe bilete pentru Jocurile Olimpice 2024. Ce primesc de acești bani

simona halep, jocurile olimpice, david popovici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si