Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în runda a treia a turneului Miami Open (WTA), dotat cu premii totale de 3,2 milioane dolari, după ce a învins-o pe Caroline Garcia (Franţa) cu 3-6, 6-4, 6-0.

Simona Halep a pierdut primul set în fața lui Garcia, cu 6-3, după care a fost condusă și în startul setului doi cu 2-0.

Citeste si: Cornelia Catanga a murit. Cântăreața avea 63 de ani și era internată cu COVID

Simona Halep, calificare în turul trei de la Miami Open

La scorul de 2-1 pentru Garcia, Simona Halep a acuzat a primit îngrijiri medicale la umărul drept din cauza unor dureri în momentul în care servea. Românca a rezustat în fața durerii şi a continuat să joace, reușind să întoarcă scorul în setul doi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ultimul set al meciului a fost unul fără istoric, Simona Halep impunându-se cu 6-0. Caroline Garcia a greşit mult, nereuşind să îşi facă serviciul nici măcar o dată.  

Caroline Garcia o învinsese în primul tur pe Mihaela Buzărnescu în două seturi, cu 6-1, 6-2. Simona Halep are acum 7-1 în meciurile directe cu Garcia, aceasta fiind a cincea victorie consecutivă.

simona halep
La scorul de 2-1 pentru Garcia, Simona Halep a acuzat a primit îngrijiri medicale la umărul drept din cauza unor dureri în momentul în care servea

Câți bani a câștigat Simona Halep după această victorie

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 26.000 de dolari şi 65 de puncte WTA, iar în turul al treilea o va înfrunta pe câştigătoarea dintre letona Anastasija Sevastova şi Cori Gauff (SUA), cap de serie numărul 31.

Simona Halep va juca şi la dublu, alături de germanca Angelique Kerber, adversarele din prima rundă fiind Elise Mertens (Belgia) şi Arina Sabalenka (Belarus), principalele favorite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si