După 7 luni de suspendare, Simona Halep reintră pe teren. În urma scandalului de dopaj de la US Open, aceasta a fost nevoită să facă o pauză de câteva luni. Chiar și așa, românca a primit un wild-card pentru Roland Garros din partea Federației Franceze de Tenis.

Simona Halep, din nou pe teren. A primit un wild-card pentru Roland Garros

Cu toate că, după suspendarea de 7 luni din cauza scandalului de dopaj de la US Open, Simona Halep a ieșit din topul primelor zece jucătoare ale lumii, reprezentanții Federației Franceze de Tenis i-au trimis sportivei un wild-card pentru Roland Garros.

Citește și: Ultimele informații din cazul de dopaj al Simonei Halep. Cum ar fi ajuns substanța în organismul sportivei

Românca se află aucm pe poziția 26 în ierarhia WTA, și, în urma pauzei îndelungate a pierdut aproximativ un milion de dolari. Aceasta adunase suma de aproape 1 milion de dolari anul trecut, în perioada ianuarie-mai, bani obținuți doar din premiile câștigate la turnee. La aceste venituri s-au adunat ulterior și bonusurile de performanță din contractele publicitare.

Citește și: Simona Halep primește un verdict dur de la Ion Țiriac. "E periculos şi trist. Ea ar trebui să fie deja pe teren"

Simona Halep a fost suspendată de Agenția Internațională a Integrității în Tenis după ce a ieșit pozitivă la Roxadustat.

Citește și: VIDEO- Simona Halep ar fi dovedit că substanța Roxadustat a pătruns în organismul ei printr-un supliment contaminat

"A fost o răzbunare a soției geloase a lui Mouratoglou". Dumitru Dragomir aruncă bomba în cazul Simona Halep

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, aruncă bomba în cazul de dopaj al Simonei Halep. Soția geloasă a antrenorului francez Patrick Mouratoglou ar fi sabotat-o pe Halep, spune fostul oficial din fotbalul românesc.

Dumitru Dragomir consideră că soția antrenorului francez Patrick Mouratoglou ar fi sabotat-o intenționat pe  Simona Halep  și în acest fel s-a ajuns la cazul șocant de dopaj care a uimit lumea tenisului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Citește și:  Simona Halep primește un verdict dur de la Ion Țiriac. "E periculos şi trist. Ea ar trebui să fie deja pe teren"

„Dar pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat! Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui.

Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă”,  a declarat Dragomir, potrivit  Fanatik.ro.

Citeste si:  Luca s-a stins din viață sub roțile tirului: „Sunt și eu tată.”. Șoferul care a provocat accidentul din Lețcani susține că o parte din vină îi aparține tatălui, dar regretă cele întâmplate- kanald.ro

Citeste si:  ”Păziți-vă de așa ceva” Oana Roman, reacție vehementă la adresa lui Cezar Ionașcu- wowbiz.ro

Dumitru Dragomir e convins însă că Simona Halep nu va scăpa de suspendare: „Nu are nicio șansă pentru că e româncă!”, spune el.
„Oracolul din Bălcești” e convins că tenismena din Constanța va avea parte de susținerea fanilor indiferent de decizie:

„Poți să cazi din cauza unei greșeli sau chiar a unei răzbunări. Să știi de la mine: dacă faci un sondaj în această țară, 95% sunt de partea ei”,  a explicat Dragomir.

Bârfe legate de gelozia soției lui Patrick Mouratoglou

Divorțul fulger de anul trecut dintre Simona Halep și Toni Iuruc a pus pe toată lumea pe gânduri la momentul respectiv. Tenismena și omul de afaceri au decis să pună punct mariajului la mai puțin de un an de la cununia civilă și cu doar puțin timp înainte să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

Citeste si: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Pierdere imensă în muzica românească. Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a murit- radioimpuls.ro

În spațiul public s-a vorbit de mai multe motive care ar fi dus la destrămarea mariajului dintre cei doi. Printre aceste zvonuri a fost și ipoteza potrivit căreia sportiva și antrenorul său ar fi avut o relație mai mult decât una strict profesională.

Bârfa a ajuns și la urechile Adei Mouratoglou, soția lui Patrick Mouratoglou, care pur și simplu ar fi luat foc! Aceasta ar fi amenințat-o pe Simona Halep la acel moment, pe un grup cu prietenele ei apropiate, potrivit Cancan.ro.

Soția lui Mouratoglou: "Am să mă ocup eu de asta!”

Soția antrenorului de tenis le-ar fi mărturisit apropiaților că vrea cu orice preț să aibă o discuție cu românca, ba mai mult ar fi promis că va avea grijă ca si colaborarea pe plan sportiv dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglu să ia sfârșit.

Citeste si:  Cum arată Ibrahim Pașa din Suleyman Magnificul. Actorul Okan Yalabik este total schimbat- kfetele.ro

Citeste si:  "O mare rușine!" Prințul Harry nu fi prezent la celebrarea încoronarii tatălui său- radioimpuls.ro

Citește și:  Răsturnare de situație în cazul Halep

Asta înainte de scandalul legat de dopajul sportivei noastre. „D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun că poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus atunci Ada Mouratoglou, potrivit sursei citate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si