Halep a dat sambata un test important cu o adversara din Top 5 WTA, care a confirmat forma foarte buna a romancei. Sportiva din Constanţa a obţinut a 13-a victorie consecutiva intr-o maniera care a adus aminte de cele mai bune momente din cariera ei. Cu un nivel de incredere mai ridicat ca oricand si cu o pregatire fizica exemplara, Halep a intors un meci care nu a inceput bine pentru ea.

Simona Halep s-a vazut pusa in dificultate in prima parte a partidei cu Radwanska. Romanca a fost agresiva si a condus destul de bine jocul, dar a gresit mult in momentul in care a vrut sa finalizeze punctele. Halep a schimbat registrul din mers si a corectat precizia loviturilor, dupa care lucrurile au intrat in ritmul dominant aratat si in partidele precedente de la Cincinnati

"Ea a inceput bine, a fost greu sa gasesc ritmul, apoi am reusit sa ma descurc. A fost o atmosfera placuta, va astest si maine aici", a spus Halep dupa meci, potrivit News.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In penultimul act, Halep o va intalni pe germana Angelique Kerber, locul 2 WTA, jucatoare aflata in cursa pentru a o detrona pe Serena Williams din poziţia de lider mondial. Kerber trebuie sa castige trofeul ca sa devina noul numar 1 WTA.

Halep conduce cu 4-2, in intalnirile directe cu Kerber, casigand ultima lor partida, in urma cu mai puţin de o luna, in semifinalele Rogers Cup, scor 6-0, 3-6, 6-2.

In cealalta semifinala se vor duela spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA si Karolina Pliskova din Cehia, locul 17 WTA.

Calificarea in acesta faza este recompensata cu 123.665 de dolari si cu 350 de puncte WTA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si