Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep, surprinsa ca multi o considera o persoana scunda. Ce inaltime are in realitate sportiva!

Tenismena Simona Halep a declarat recent care e prima impresie pe care ea o lasa unei persoane atunci cand o cunoaste.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Simona Halep a fost surprinsa sa afle ca, pana sa o cunoasca, multi o considerau o persoana scunda. (Simona Halep, facuta praf de un prezentator tv)

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In realitate insa, Simona Halep nu este atat de mica de inaltime precum pare, cum lasa senzatia cand apare la tv. Sportiva, care a devenit numarul 1 mondial, are inaltimea de 1,68 si cantareste 60 de kilograme.

Cu toate acestea, atunci cand se intalneste pentru prima oara, fata in fata, cu o persoana, Simona Halep spune ca a avut surpriza sa i se spuna ca este inalta. De altfel, aceasta este prima impresie pe care o lasa si lucrul o bucura foarte mult.

“Un lucru pozitiv pentru mine e sa mi se spuna ca sunt mai inalta decat par la televizor. E un lucru foarte pozitiv pentru mine”, a declarat Simona Halep intr-un interviu acordat unui post tv.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI