Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep, meci decisiv pentru un loc în semifinalele de la Toronto. Adversara ei, cea mai tânără sportivă din turneu

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Toronto, după ce a învins-o în două seturi pe elveţianca Jil Teichmann, cu 6-2, 7-5. Pentru un loc în semifinale Halep o va întâlni pe "senzația" tenisului feminin din SUA, Coco Gauff, jucătoare de doar 18 ani, dar mai bine poziționată în clasamentul WTA decât românca.

Sorin Negru,

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 61.300 de dolari şi 190 de puncte WTA după calificarea în sferturile de finală.

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) va juca împotriva americancei Cori Gauff (SUA, 18 ani) în sferturi la Toronto, după ce sportiva noastră a trecut de Jil Teichmann (Elveția, 25 de ani) cu 6-2, 7-5.

Citeste si: Simona Halep, calificare în optimi la Toronto. Adversară neașteptată în următorul meci

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Simona Halep a trecut după o oră şi jumătate de Jil Teichmann (25 ani, 21 WTA), care reușise să elimine în turul secund jucătoarea nr. 2 mondial, estoniana Anett Kontaveit.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 61.300 de dolari şi 190 de puncte WTA după calificarea în sferturile de finală.

Cum a decurs meciul Simonei Halep cu Jil Teichmann

Fostul lider mondial a început în forţă şi a condus cu 3-0, Teichmann a redus ecartul (3-2), dar au urmat alte trei ghemuri consecutive şi Halep a luat primul set cu 6-2.

Simona Halep a câştigat de două ori Openul Canadei, care se dispută alternativ la Montreal şi Toronto, de fiecare dată impunându-se când competiţia a avut loc la Montreal (2016, 2018).

De asemenea, are şi o finală jucată în Canada, în 2015, chiar la Toronto.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI