Victorie pentru Simona Halep! Simona serveste pentru a castiga partida. Contre-pied in lungul liniei cu reverul (15-0). Backhand-ul este inca o data minunat: trimite in cross Simona, este 30-0. Sunt trei mingi de meci (40-0). Au trecut doua ore si 33 de minute de la primul schimb. Game incheiat cu o lovitura de langa fileu, game alb, victorie pentru Halep la debutul la Turneul Campioanelor!  

Partida Simona Halep-Bianca Andreescu este prima întâlnire directă dintre fostul lider mondial și actuala campioană de la US Open.

Cele două fac parte din Grupa Mov. Turneul Campioanelor a debutat duminică, 27 octombrie și va dura o săptămână, până pe 3 noiembrie.

Cosmin Hodor, reacție controversată după ce Simona Halep a învins-o pe Bianca Andreescu 

După meciul de infarct disputat de sportiva din Constanța, Cosmin Hodor, managerul de comunicare în echipa Simonei, a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj cel puțin controversat: ”Astăzi, Simona, ne-a arătat odată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în România nu pot face performanță. Bianca este o campioană a Canadei iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campionii pentru România. Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și a juca pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanță sub steagul Romaniei și că dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Romanie mai bună!”

 Simona Halep joacă la Turneul Campioanelor după o accidentare

"Este o grupă foarte grea. Ele au un joc foarte solid şi de fapt sunt foarte solide", a declarat Halep. "Este o mare provocare pentru mine, să revin după o accidentare ca să evoluez împotriva lor, aşa că voi da tot tot ce am mai bun şi voi încerca să joc cât pot de bine ca să câştig meciul", a spus Simona Halep, înaintea partidelor din Grupa Mov.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru Simona Halep, locul 5 WTA, este a cincea prezenţă la Turneul Campioanelor, iar cea mai bună performanţă a fost în anul 2014, atunci când a pierdut finala în faţa Serenei Williams, în două seturi, 3-6, 0-6. În celelalte trei ediţii, fostul lider mondial nu a trecut de faza grupelor (2015, 2016, 2017). Şi anul trecut s-a calificat la Turneu, dar nu s-a prezentat din cauza unei accidentări.

Citeste si: Simona Halep: Este o mare provocare pentru mine să îmi înfrunt adversarele din Grupa Violet revenind după o accidentare. Voi da ce pot mai bun

Bianca Andreescu este favorită în partida cu Simona Halep

Bianca Andreescu, locul 4 WTA, a câștigat 8 din cele 9 partide jucate în 2019 cu jucătoarele din top 10 WTA, dar nu a mai întâlnit-o pe Simona Halep. Potrivit Tennis.com, Bianca Andreescu este considerată favorită în partida Halep-Andreescu, mai ales că Halep vine după o accidentare, însă va trebui să afișeze cel mai bun joc al său pentru a o învinge pe Simona Halep.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Cu Simona nu am jucat niciodată, dar am urmărit-o. Va fi un meci foarte interesant, deci sunt entuziasmată", a declarat Bianca Andreescu în urmă cu câteva zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si