Close sidebar
Close sidebar

Simona Patruleasa, anunt sfasietor: "Sotul si un copil i-au decedat, mai are in spital doi copii. Ce poate fi in sufletul acestei mame?"

Simona Patruleasa a fost marcata de o stire pe care a prezentat-o in cadrul Stirilor Kanal D.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul devastator de pe DN24, in urma caruia doua persoane au decedat si alte doua au ajuns la spital, a marcat-o pe prezentatoarea Simona Patruleasa. Jurbalista a facut un apel pe pagina sa de socializare, pentru a ajuta familia.

„Sambata seara am prezentat o stire despre un accident de pe DN24 cauzat de un sofer care a depasit neregulamentar intr-o curba fara vizibilitate. A intrat frontal intr-o masina in care se afla o familie: parintii si 3 copii. Tatal si una dintre fete au murit pe loc. Mama si ceilalti doi copii, o fata si un baiat, au fost transportati in stare grava la Spitalul Judetean Galati.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Nu stiu ce-ar putea fi in sufletul unei femei careia sotul i-a decedat. In sufletul unei mame al carei copil a murit. Al unei mame care mai are doi copii in spital. Si nu pot sa-mi imaginez cata forta trebuie sa aiba acel om.

Daca vreti sa dati o mana de ajutor, puteti s o faceti in contul bancar, deschis pe numele unchiului, MOLDOVEANU NEAGU, la BANCA TRANSILVANIA, in contul RO91BTRLRONCRT0390734001.

Numar de telefon: 0749186002.

Oamenii din satele alaturate s-au mobilizat si ei!

Va multumesc!”, a scris Simona Patruleasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI