Serialul “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni pana vineri, de la 20:00, la Kanal D, cucereste pe zi ce trece tot mai multi fani, iar printre admiratorii acestei productii ce inregistreaza audiente record se numara si Simona Patruleasa, vedeta Kanal D.

Aceasta nu rateaza  niciun episod al productiei si se declara impresionata de povestea excelent conturata si de actorii talentati care dau viata unor personaje memorabile.

Citeste si: Gediz din filmul Fiica Ambasadorului, idolul unei generatii

Cine este actorul preferat din serial?

„Preferatul meu este Gediz  (interpretat de Uraz Kaygılaroğlu), mi se pare ca traieste genul  aela de iubire neimpartasita fata de Nare (Neslihan Atagül), o iubire platonica, extraordinara, care merge pana la sacrificiul suprem”, a spus Simona Patruleasa despre personajul sau preferat, in cadrul unui interviu realizat de Stirile Kanal D.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Gonca Cilasun, Halise din serialul fenomen “Fiica ambasadorului” “Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise”

Ritual înaintea serialului

Indragita vedeta spune ca are un adevarat ritual inainte de inceperea serialului “Fiica ambasadorului”, de care se bucura impreuna cu familia.  “Cand este Sabin acasa, il urmaresc cu el; cand nu e cu mine, vizionez serialul impreuna cu Ingrid. Imi pregatesc popcorn, o inghetata, o apa plata, si cam asa se desfasoara ritualul…”,  a adaugat   Simona Patruleasa.

Serialul “Fiica ambasadorului” poate fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D!

Citeste si: Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akîn, în “Fiica ambasadorului”: “Nu îmi este foarte frică pentru mine, dar mi-e frică pentru ei…”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si