Simona Pătruleasa este una dintre cele mai îndrăgite și credibile prezentatoare de știri din România, iar acest lucru i-a determinat pe producătorii filmului "Watcher" (producție 2022, cu Maika Monroe și Karl Gluman în rolurile principale) să o invite să joace propriul rol, de la pupitrul știrilor,  în producția care a rulat în cinematografele din întreaga lume, inclusiv în Statele Unite și Canada, iar acum poate fi urmărită pe Netflix.

Vedeta Kanal D nu este la prima experiență în domeniul actoriei. A mai fost în această ipostază în trecut, fiind pe platourile de filmare ale unui celebru film românesc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

"A fost o experiență interesantă, cu atât mai mult cu cât mi-am jucat propriul rol profesional. M-a luat prin surprindere și m-a bucurat această propunere. Nu m-am gândit niciodată la o carieră în actorie, deși am mai cochetat cu această profesie frumoasă. Am făcut parte din distribuția filmului <Supraviețuitorul> regizat de Sergiu Nicolaescu acum câțiva ani. A fost fascinant să fiu pe platourile de filmare, deși nu am avut un rol principal, alături de Sergiu Nicolaescu, Vladimir Găitan, Jean Constantin sau Loredana.

Am amintiri foarte frumoase din acea perioada", a declarat Simona Pătruleasa.

"Watcher" este un thriller psihologic scris și regizat de Chloe Okuno, bazat pe un scenariu original de Zack Ford. Din distribuție mai fac parte Burn Hugh Gorman, cunoscut pentru rolul Karl Tanner din "Urzeala tronurilor" (titlul original: Game of Thrones) sau actorii români Cristina Deleanu, Mădălina Anea și Florian Ghimpu. Filmul a avut premiera mondială la Festivalul de Film Sundance în ianuarie 2022, fiind nominalizat  pentru Marele Premiu al Juriului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si