"Facem avertizari de calatorie la fiecare sase luni. Si, cu aceasta ocazie, avertizam, acum la inceputul verii, asupra riscurilor potentiale privind atacuri teroriste in Europa, mai ales ca urmeaza evenimente ca Turul Frantei si Campionatul European de Fotbal", a declarat John Kirby, purtator de cuvant al Departamentului de Stat, potrivit stirileprotv.ro.

Stade de France a fost unul dintre locurile vizate de atentatele jihadiste din 13 noiembrie.

Un terorist a incercat sa patrunda la meciul de fotbal dintre Franta si Germania, la care asista si presedintele Francois Hollande.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Am avut pana acum aproape 30 de exercitii, in doua luni, in, regiunea pariziana, dar si in restul Frantei. Scopul nostru este sa anticipam, pentru a raspunde cat mai bine in situatia in care ne-am confrunta cu un nou atac terorist", a spus Johanna Primevere, purtator de cuvant al prefectului politiei.

Franta a sporit masurile de securitate dupa atentatele de la Paris, soldate cu 130 de morti.

UEFA intentionează să recruteze cel putin 10.000 de agenti de securitate privati pentru desfăsurarea turneului Campionatului European si la fiecare dintre cele zece stadioane se vor afla la fiecare meci in jur de 900 de agenti de securitate, notează DPA.

 

Franta a sporit masurile de securitate dupa atentatele de la Paris, soldate cu 130 de morti. UEFA intentionează să recruteze cel putin 10.000 de agenti de securitate privati pentru desfăsurarea turneului Campionatului European si la fiecare dintre cele zece stadioane se vor afla la fiecare meci in jur de 900 de agenti de securitate, notează DPA.
- See more at: https://www.stirilekanald.ro/avertizare-ingrijoratoare-a-politiei-germane--meciul-dintre-romania-si-franta-de-la-campionatul-european-putea-fi-vizat-de-teroristii-islamici_61506.html#sthash.Tix62nF1.dpuf


Une simulation d'attentat au stade de France... de ITELE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si