Close sidebar
Close sidebar

Sinead O’Connor, agresata sexual de mama: „Ma obliga sa spun ca nu sunt buna de nimic”

Cântareata de originie irlandeza, Sinead O’Connor povesteste despre chinurile groaznice prin care a trecut din cauza propriei mame .intr-un interviu personal, argumenteaza de ce a acceptat sa fie internata intr-un spital de psihitarie, la doar o luna dupa ce a incarcat un clip in care marturiseste ca sufera de depresie si ca este muritoare de foame.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Daily Mail, Sinead O’Connor vorbeste pentru prima data in mod public despre cea mai recenta cadere emotionala prin care a trecut luna trecuta si sustine ca problemele sale psihice sunt rezultatul abuzului fizic si sexual caruia a fost supusa de propria mama atunci când se afla la vârsta adolescentei.  Sinead povesteste cu ochii in lacrimi: “ Mama nu era bine deloc din punct de vedere psihic, as putea spune ca era posedata,desi nu sunt sigura de existenta entitatilor malefice. Detinea o camera de tortura. Era o persoana care zâmbea sadic atunci când imi facea rau, deriva placere din durerea mea.  Obisnuia sa ma oblige sa spun ca nu sunt buna de nimic in timp ce ma batea.”

A adaugat ca este constienta ca o persoana care sufera de probleme psihice poate fi o povara pentru familia din care provine si ca nu se asteapta sa primeasca un suport moral din partea celor dragi, caci ei nu pot intelege momentele prin care trece.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In luna august, cântareata a fost internata intr-un spital de psihiatrie, iar reprezentantii institutiei au declarat ca ea se simte mai bine si ca nu se mai afla in pericol de a se automutila. Caderea nervoasa s-a datorat unui proces pe care un fost iubit l-a intentat impotriva ei, a sustinut Sinead pentru publicatia Daily Mail.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI