Scandalurile se țin lanț în lumea mondenă și toate par a o avea în prim-plan pe Anamaria Prodan! Astfel, după incidentul avut, sâmbătă, cu Dan Alexa, ieri, o știre bombă a explodat în presă. Impresara s-ar fi despărțit de soțul ei, Laurențiu Reghecampf în mare secret.

Zvonurile pe această temă au fost alimentate și de faptul că vedetele nu mai sunt văzute de mână la evenimentele mondene de pe plaiurile mioritice, în plus, agenta a șocat la fiecare apariție publică.

Drept dovadă, la ultimul party grandios al anului, cel organizat de revista VIVA, agenta FIFA a venit singură, bașca îmbrăcată într-o rochie transparentă, care îi arăta tot. Momentul intrării ei în "scenă" a produs rumoare printre cei peste 1500 de invitați, motiv pentru care, cum era firesc, prima întrebare a fost despre... soțul său și părerea pe care acesta ar avea-o despre o asemenea ținută frapantă.  "I-am trimis poze și, ce credeți, că a afirmat. Mi-a spus că sunt superbă. De fapt, cea mai frumoasă",  a venit răspunsul Anei, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Marin, noi declarații despre divorțul de Bănică Jr.! De ce n-au mai continuat împreună și cum i-a spus, de fapt, Violetei că se desparte de tatăl ei

Citeste si: Andreea Mantea intervine în conflictul dintre fetele de la Puterea Dragostei! Mariana nu mai are voie cu titlurile de miss în emisiune: „E destul!”

Citeste si: Bombă în lumea showbiz-ului internațional! Mădălina Ghenea s-a logodit!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

Anamaria Prodan, divorț șoc de Reghe? ”C âinii lătra, caravana trece”

În premieră pentru WOWbiz.ro , Anamaria Prodan avea să spună atunci totul despre căsnicia cu Reghe.  "E adevărat că noi nu am mai apărut de multă vreme împreună, în România, și de aici, poate și bârfele despre o despărțire. Însă, suntem la fel de apropiați. Soțul meu antrenează în Dubai si îi este greu să vină în țara. Eu, în schimb, mă duc des la el. În concluzie, suntem fericiți și nu ne pasă de gura lumii. Știți vorba aia…câinii lătra, caravana trece", a conchis vedeta pentru WOWbiz.ro, apoi a dezvăluit ce cadouri de peste 500.000 de euro i-a oferit bărbatul ei.

În concluzie, cel puțin momentan, nici vorbă despre subiectul ”Anamaria Prodan divorț șoc de Reghe”! În sprijinul declarațiilor făcute în interviul făcut atunci, paparazzii WOWbiz.ro au prezentat, ieri, un material din urmă cu câteva zile, în care cei doi erau împreună și fericiți, la un restaurant cu muzică de inimă albastră!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si